Főoldal > szex > Öt perc a gyönyörig…

Öt perc a gyönyörig…

0

Írta:

Nekünk, csajoknak bizony hónapról hónapra van egy megszabott ritmusunk, amelyet a peteérési ciklusunk szabályoz. A nehéz napok után napról napra fokozódik a szexuális étvágyunk, amely a peteérés környékén annyira erőssé válhat, hogy szinte bármit megtennénk azért, hogy megszerezzünk valakit, aki lehűti ezt a hirtelen támadt kívánságot. Jobb esetben kéznél van a párunk, de ha szinglik […]

Nekünk, csajoknak bizony hónapról hónapra van egy megszabott ritmusunk, amelyet a peteérési ciklusunk szabályoz. A nehéz napok után napról napra fokozódik a szexuális étvágyunk, amely a peteérés környékén annyira erőssé válhat, hogy szinte bármit megtennénk azért, hogy megszerezzünk valakit, aki lehűti ezt a hirtelen támadt kívánságot. Jobb esetben kéznél van a párunk, de ha szinglik vagyunk, ez bizony a vadászós, nyugtalanabb időszakunk… Szorítottad már te is az ügyfélfogadó iroda székét vagy a vonat bársonyos ülőkéjét, amikor hirtelen rád tört a vágy? Legyél büszke a libidódra! Igen, ma már nyíltan vállalhatjuk mi is, ha csak szexet akarunk, nem romantikát. 

De mi is az a gyorsszex, vagyis a quickie? Olyan pár perc alatt nyélbeütött szexi légyott, amelynek helyszíne és időpontja az esetek nagy részében előre nem tervezett, spontán, szenvedéllyel, tűzzel, erővel teli erotikus akció, amelynek lényege nem is feltétlenül a gyönyörszerzés… inkább csak a tűzoltás. Néha a nő és a férfi lángoló összecsapása, máskor ellenállhatatlan csábítás, megint máskor csipetnyi kóstoló, ígérete valaminek, amely a megfelelő időpontban és ideális körülmények között majd bekövetkezhet.

gyorsszex2.jpg ()Miért szeretik a nők? 

Például azért, mert nincs is annál örömtelibb érzés, ha tudod, téged spontán módon, csak az ösztönöktől vezérelten is meg lehet kívánni… lehet, hogy éppen akkor, amikor kopott kis pólóban port törölsz, vagy ügyet intézel az irodában, esetleg egy hosszas autóút során, amikor koffein helyett inkább a szex tunningolja a párodat. El tudsz képzelni annál nagyobb elismerést, mint ha folyamatosan érezheted, az élet bármely pillanatában képes vagy tűzbe hozni az imádott pasit? Hogy az időpont nem a legalkalmasabb, és a kolléga, ügyfél, gyerek vagy az anyós (kinek mi a mumusa…) bármikor betoppanhat? Nos, ez csak fokozhatja az izgalmat (és az iramot…)!

Néha pontosan azért jó, mert egy szürke, morcos hajnalt is rózsaszínűre festhet a néhány perces szerelmes aktus. Még akkor is, ha az orgazmusig esetleg csak a pasid jut el (nem baj, hosszú az élet, visszakapod te még a kényeztetést…), esetleg ő sem, mert csak meglátta a reggeli fényben derekad ívét, és nem tudott ellenállni a vágynak. A gyors ölelés garantáltan felpezsdítheti az ébredést, és hozzásegít ahhoz, hogy a kis cinkosságban még közelebb kerüljetek egymáshoz.

„Először meglepődött, de hihetetlenül örült, amikor érezte, hogy a számmal becézgetem – számolt be Réka egy fórumon. – Nem akartam, hogy igazi nagy szerelmeskedés legyen belőle, időm sem volt rá, csak gyönyört akartam adni neki. Minél gyorsabban. Gyorsszex, ráadásul egyoldalú… De tudod mit? Egész nap fülig ért a szája. És persze nekem is megérte: nemcsak azért, mert azóta is az ágyba kapom a kávét, hanem mert még közelebb kerültünk egymáshoz.”

Ám az esetek többségében, különösen ha egy kapcsolatban már nagy a bizalom és gyakori az intimitás, a csajok is hamar a csúcson találják magukat. Az egyik legjobb előjáték ugyanis a képzelet, amely téged is tettekre ösztönöz, és gondoskodik arról, hogy a villámaktus elején befogadásra kész legyél. És a szokatlan helyzet is inspiráló, mert a megszokás unalma ellen dolgozik.

Mire jó még? Az összetartozás érzését erősítheti, ha pörgős az életvitelünk, ha folytonos az időhiány, és a fáradtság eluralná a kapcsolatot. És persze lehet benne cinkosság, játékosság és izgalom, ha a gyorsszexre nem otthon kerül sor, hanem egy buliban, a természet lágy ölén, netalán liftben, próbafülkében vagy mosdóban. Hát igen, ezekben az esetekben a tiltott gyümölcs édes íze fokozza a hatást.

A cikk folytatását keresd a Maxima Magazin 19. számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X