Főoldal > szex > Szeretkezz reggelente!

Szeretkezz reggelente!

orgazmuspárkapcsolatpózszerelemszexszexuális élet
0

Írta:

Miért jó a reggeli szex?

A Wellness Café most elárulja, hogyan tedd még izgalmasabbá a reggeli szexet.

1. Izgasd a kezeiddel!

Először is cseréld ki a megszokott ébresztő hangot valami lágy muzsikára, ami mindkettőtöknek tetszik. Majd tedd mindkét kezedet a párod combjaira, és hüvelykujjaiddal körkörös mozdulatokkal folyamatosan haladj az ágyéka felé. Ezzel a rövidke előjátékkal olyan akupunktúrás pontokat ingerelsz, melyek vérbőséget okoznak, így  a művelet végén egészen biztosan nem a párnák közé fogja vetni magát.

2. Kényeztesd a száddal – kicsit másképp!

Gondoltad volna, hogy egy alapos fogmosás micsoda libidónövelésre képes? A fogkrémben lévő mentol ugyanis a hagyományos orális szex alatt még egy plusz borzongással képes megtoldani barátod gyönyörét. Különösen a pénisz tetejére és a herékre fektess nagy hangsúlyt, mivel ezek a legérzékenyebb területek. Várj egy picit, mivel a mentol hatása nem érezteti a hatását azonnal, de pár perc múlva garantáltam extázisba esik.

reggeliszex2.jpg ()3. Élvezzétek egymás látványát!

Az egyik legnagyobb különbség az esti és a reggeli szex között, hogy hajnalban bizony nem tudsz elbújni a szoba jótékony félhomályában. De nem is kell! Dobjátok le az ágyról a takarót, pokrócot, és élvezzétek egymásba fonódó testetek látványát! Pár perc kényeztetés után eszedbe sem jut szégyellősnek lenni. Ráadásul tanulmányok kimutatták, hogy a nők ugyanolyan vizuális lények, mint a férfiak. Egy újabb pont tehát a korai hancúr mellett.

4. Ébreszd fel állati ösztöneidet!

Elsőre talán kicsit bizarrnak tűnik, de amint felébredsz, szimatold körbe a barátodat! Miért is? Mert ekkor természetes testszagát nem nyomta még el tusfürdővel és dezodorral, márpedig bizonyított, hogy a test természetes illata elképesztő libidónövelő hatással bír. Mindez kellő alapot szolgáltat ahhoz, hogy ezek után ne fogjátok vissza magatokat, és elmerüljetek az élvezetekben.

5. Vegyetek fel kényelmes pozitúrát!

Valószínűleg reggel még mindketten kicsit kábák vagytok, ezért nem kell bevetnetek a Káma-Szútra legbonyolultabb pozitúráit. Egy kényelmes póz is képes ugyanolyan gyönyört okozni mindkettőtök számára. Üljetek szembe egymással, majd tárd szét a lábaidat, hogy a partnered könnyedén beléd hatolhasson. Ez a póz azért is előnyös, mivel a barátod kezei eközben szabadon kalandozhatnak tested többi erogén pontján is, tovább fokozva az élvezeteket.

6. Zuhanyozzatok együtt!

Ha mégsem maradna időtök a szeretkezésre, de össze szeretnétek kötni a kellemeset a hasznossal, a közös zuhanyzás az egyik legmegfelelőbb módja ennek. Fixáljátok le a zuhanyrózsát, nyissátok meg a vizet, majd emeljétek fel a hőmérsékletét. A hő által a bőröd vérellátása megnő, ami még érzékenyebbé teszi az érintésre. Mindezek után pedig kenjétek be egymást frissítő tusfürdővel. A közös zuhany után viszont egyáltalán nem garantált, hogy az idő feszélyezése ellenére is képesek lesztek ellenállni egymásnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X