Főoldal > szex > Tabu volt, szokás lett – Szexuális megújulás

Tabu volt, szokás lett – Szexuális megújulás

orgazmuspárkapcsolatpózszerelemszexszexuális élet
0

Írta:

Jó, ha tudod, nem csak te változtál, veled együtt az egész világ változik, szexuális szokásainkkal együtt. Nem véletlenül, hiszen a társadalmi változásokra az emberi élet legérzékenyebb területe – a szexualitás – reagál a leggyorsabban. Így lehet, hogy a néhány évvel ezelőtt még tabunak, netalán egyesen perverziónak számító szokások mára finoman belesimultak a szexkultúrába, elfogadásuk hétköznapivá […]

Jó, ha tudod, nem csak te változtál, veled együtt az egész világ változik, szexuális szokásainkkal együtt. Nem véletlenül, hiszen a társadalmi változásokra az emberi élet legérzékenyebb területe – a szexualitás – reagál a leggyorsabban. Így lehet, hogy a néhány évvel ezelőtt még tabunak, netalán egyesen perverziónak számító szokások mára finoman belesimultak a szexkultúrába, elfogadásuk hétköznapivá vált, sőt némelyik elemre egyenesen tömegigény mutatkozik.

Orális gyönyörszerzés, titkos leselkedés, tabunak számító testtájak felfedezése és remek kis játékszerek… csak kapkodjuk a fejünket, mennyi újdonságot kínál ma már a szex, és nem csak a fizetős-fülledt szexiparban, de a saját hálószobánkban is, feltéve, ha mi is akarjuk. Az azonban, hogy a szélesedő kínálatból te vagy a párod mennyit fogadtok be – rajtad, rajtatok múlik. A szexben semmi sem kötelező, és itt aztán teljesen értelmetlen lenne trendeket követni, hiszen a tested és a lelked pontosan jelzi, mire van szükséged, és hogy hol a határ. Még akkor is, ha sokan úgy vélik a változó szexuális szokások éppen úgy hatnak ránk, akár egy új vonal az öltözködésben. Akkor most miről is van szó? Tabudöntögetés és trendkövetés… mindegy, minek nevezzük, de beszéljünk róla – fedezzük fel a vágyainkat és húzzuk meg a határainkat. Ebben leszünk most a segítségetekre.

tabu2.jpg ()Védekezés vagy határtalan befogadás a popsiszex?

Nem új keletű találmány, hiszen már az antik görög irodalom is sűrűn emlegeti az akkor még csak pasik között zajló eggyéválásnak ezt a módját. Mégis, aligha állíthatjuk, hogy a hetero kapcsolatokban a behatolás hátsó, szuper-szűk módja hétköznapivá vált volna, egészen az elmúlt időszakig. Alig néhány éve csak, hogy az análszex előtérbe került és ma már – talán – nem számít botrányosnak, ha valaki kalandos, érzékeny próbára vállalkozik a popsi területén.

Tíz éve a szexológusok, és mások az análszexet szigorúan a homoszexulitással egy kalap alá vették, ám ma már nem számít tabunak a popsiba való behatolás hetero pároknál sem. Mi több, egyre többen állítják, hogy tulajdonképpen az eddig méltatlanul elhanyagolt terület új dimenziókat nyitott számukra az aktusok során. Főleg, hogy nem pusztán a hímvessző popsilyukba való befúrásáról van szó, sokkal inkább arról, hogy a finom kényeztetés, a kézzel, nyelvvel való simogatás erre a valóban nagyon érzékeny szakaszra is kiterjed, elősegítve, fokozva a szexuális izgalmat, és új, még bensőségesebb erotikus élményeket kínálva.

Egy fórumozó lány így számol be első anális élményéről:

„A párom néhány napja hatalmas adag síkosítóval állított be… Először nem is értettem, mit szeretne, azt hittem a szokásos móka következik, de nem… az ujjai lejjebb siklottak, először csak a középső ujját éreztem meg a popsimban, aztán még egyet és még egyet… finoman simogatott ott belül és éreztem, hogy leomlik bennem valami gát…  teljesen magamban akartam érezni, befogadni, és élvezni ahogy egyre hevesebben jár ki és be bennem. Igen, én voltam az, aki már nem bírtam tovább visszafogni magamat. Feltérdeltem egy székre, felkínálva azt a helyet, ahová eddig soha ne engedtem be… Utólag nem is értem miért tiltakoztam eddig ellene! Eget rengető élmény volt… mindenkinek ajánlom.”

A pasik jelentős része kifejezetten izgatónak találja a helyzetet sőt, egyéb szempontok is vezérelhetik a hátsó kapun való behatolást: „Eszeveszetten szűk volt a kis kapu. Már az első lökésnél azt hittem elélvezek, pedig a java még hátra volt. Kata, a csajom rá is szorított a popsijával, és egy cseppet sem bánta, hogy a forró sperma a fenekébe spriccel. Később elárulta, hogy neki is orgazmusa volt. És hogy minden szorongás nélkül mert magába engedni, mert nem kellett attól tartani, hogy teherbe esik.”

Maxima-vélemény:

Persze, hogy kinek hol a határ, és miért ennyire fontos az ismeretlen vidék felderítése, függ az egyén kalandvágyától, és hogy a párkapcsolat mennyire igényli a még erősebb intimitás, a szinte teljes egybeolvadás megélését. Az análszex kedvelői nagy valószínűséggel már régen nem a garantáltan fogamzásmentes együttlét formáját keresik, hanem a teljes odaadást egyfelől, és a teljes elfogadást másfelől. Az ilyen párok vélhetően az élet egyéb területein sem zárkóznak el a másiktól. Nincsenek ki nem beszélt helyzetek és titkok. Nem véletlenül tudta kivívni dobogós helyzetét a szexben az anális örömszerzés.

A kukkolás is párosan szép?

Egy másik ember intim helyzetekbe való meglesése sokáig pasi-privilégium volt és jellemzően a már aktusra képtelen, potenciazavaros, de szexuális izgalomra vágyó és önkielégítésre még képes férfiak vették igénybe ezt a lehetőséget. Fontos eleme volt a kukkolásnak, hogy a meglesett személy a kukkolótól néhány méterre, szinte kézzelfogható közelségben helyezkedett el, és a vetkőzés, vagy az imitált önkielégítés a másik orra előtt zajlott. Tehát tér és időazonosság állt fenn, a kukkoló egyfajta személyességet élhetett meg. Mindenesetre a kukkolókat, a kukkolást némi leereszkedéssel kezelte a társadalom, sőt minden ilyet betegségnek (voyeurizmus) vélt. Ám itt is jelentős változások figyelhetők meg. Ma már nem csak azok járnak kukkolni, akik e nélkül nem lennének képesek erotikus izgalomra, mi több, a pasik újabban nem egyedül járnak kukkoldába, hanem a párjukkal. És úgy tűnik, örömmel teszik, hiszen a helyzet számtalan izgalmat kínál, és ha úgy adódik, a felébredt vágyakat a saját hálószobájukban a maguk hasznára tudják fordítani.

„Először kiakadtam, amikor megtudtam, hogy a párom a haverjaival egy olyan bárban volt, ahol lányok szobákban vetkőznek, aztán arra gondoltam, miért ne nézhetném meg én is, mi történik egy ilyen helyen. Némi veszekedés árán elértem, hogy elkísérjem, és bár elsőre hihetelen, én is felizgultam: nem a vetkőző lány miatt (bár helyes, jó alakú csaj volt), maga a szituáció volt izgalmas. A félhomály, a zene, a lüktetés… Hazamentünk és nekiestem a pasimnak. Ma már én is vetkőzöm neki. A háló ajtaját résnyire hagyom nyitva, piros fényű lámpa ég csak, és engedem, hogy nézze, ahogy vetkőzöm, és utána simogatom magam.”

Maxima-vélemény:

Egyrészről régi bölcsesség, hogy hűséget fogadunk, de vakságot nem: ha a leselkedés vizuális ingerét a pár együtt élheti meg, akkor a felgyűlő szexuális energiát is együtt vezeti le. Másrészt nincs olyan ember, aki ne szeretné a meglepetéseket… A kukkolásnál a szexuális izgalmon túl a meglepetés okozta öröm is megjelenik. Ha ismeretlen nő vagy férfi vetkőzik (vagy ismeretlen pár szeretkezik, mert ilyen helyzet „meglesésére” is van mód) titkokkal és meglepetésekkel teli dobozt bontogat a lélek… Vélhetően ezért kerülhetett fel a szexualitás páros megélésének étlapjára a közös leselkedés.

A cikk folytatását keresd a Maxima Magazin 18. számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X