Főoldal > szex > Turbózd fel szexuális életed – a pasik kedvenc pózaival!

Turbózd fel szexuális életed – a pasik kedvenc pózaival!

orgazmuspárkapcsolatpózszerelemszex
0

Írta:

A férfilélek nem annyira bonyolult, ha finomakat főzöl, gyomrán át is elérhetsz hosszú távon sikereket, ám ennél sokkal kardinálisabb kérdés, hogy őrizzétek a tüzet, melynek pislákolása a kapcsolat buktatója lehet. Lovagolj vadul! A lovagló póz az egyik legősibb szeretkezési formáció. Ebben a helyzetben párod a hátán fekszik, miközben lovagló ülésben péniszére ereszkedsz. Pasid kéjesen gyönyörködhet […]

A férfilélek nem annyira bonyolult, ha finomakat főzöl, gyomrán át is elérhetsz hosszú távon sikereket, ám ennél sokkal kardinálisabb kérdés, hogy őrizzétek a tüzet, melynek pislákolása a kapcsolat buktatója lehet.

Lovagolj vadul!

A lovagló póz az egyik legősibb szeretkezési formáció. Ebben a helyzetben párod a hátán fekszik, miközben lovagló ülésben péniszére ereszkedsz. Pasid kéjesen gyönyörködhet egész testedben, és szemeidben láthatja a vad uralmat, melyet gyakorolsz felette. Kezei szabadon mozognak, így erogén pontjaidat kedvére kényeztetheti, ám számodra is izgató lehet a póz, hisz minden mozzanatot te irányítasz. Hogy fokozd a testi örömöket, nyúlj hátra szeretkezés közben és kényeztesd párod golyóit finoman, majd egyre erősebben.

Wellness Cafe tipp: Gondolkodj körkörös mozdulatokban is, így G-pontod nem marad észrevétlen!

Számolj forrón!

A kölcsönös gyönyörszerzés a férfiak számára az egyik legizgatóbb játékforma, és partnered úgy is szeret élvezni, hogy neked közben csodás élményt nyújthat. A 69-es póz azt jelenti, hogy egyszerre részesítitek egymást forró, orális szexben.  Az elején jobb, ha te vagy felül, a férfi arca felett, miközben épp eléred péniszét. Ha ismeritek már ezt a pozitúrát, oldalsó testhelyzetben is kipróbálhatjátok, vagy helyet cserélhettek, de számolj azzal, párod nem sokáig fogja bírni a tempót, úgyhogy adj bele mindent!

pozok2.jpg ()Wellness Cafe tipp: A nagy hancúrozás közben számolj a szárazsággal, ezért legyen kéznél síkosító, hogy a közös orgazmust semmi se zavarja meg!

Gyors szex a konyhában!

Ehhez a pózhoz sima és stabil felületre van szükség, ami partnered csípőjével azonos magasságban helyezkedik el. Dobd fel magad a pultra, és élvezd, ahogy állva beléd hatol, csak pakoljatok el mindent, nehogy a késbe tévedj! Ebben a testhelyzetben garantált, hogy csodás orgazmusod lesz, hisz a legtöbb nő számára ez a pozíció ingerli legjobban a G-pontot.  

Wellness Cafe tipp: Fújj tejszínhabot melleidre, vagy kend be csokikrémmel, így mialatt párod vadul dolgozik, te sem tétlenkedsz!

Tárd ki kapuidat!

Ez a formáció a klasszikus misszionárius póz továbbfejlesztett változata, amikor felemeled és széttárod combjaidat, hogy párod a látványtól még inkább kívánjon téged. Combod megemelésével te szabályozod a behatolás intenzitását, a kitárt helyzet pedig mély összefonódást és tagadhatatlan erotikát eredményez mindkettőtöknek.

Wellness Cafe tipp: Tudasd pároddal, hogy mire vágysz, használd fantáziádat, és apró sóhajokkal, izgató nyögésekkel éreztesd vele, hogy élvezed, amit csinál!

A szexuális örömszerzésnek számos variációja létezik, melyeket gyakorlással egyre élvezetesebbé tehettek, de igyekezzetek változatosságra törekedni, hogy ne máshol keressetek menedéket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X