Főoldal > szex > Irány a vágy hullámvasútja!

Irány a vágy hullámvasútja!

0

Írta:

Tippek vágyfokozáshoz és lelombozáshoz

1. SMS-ben mondom el

Fokozd:
Mielőtt hazaérne, küldj neki flörtölő üzenetet, amelyben részletesen leírod, mit vársz ma este tőle. Esetleg vonulj be a fürdőszobába, ereszd meg a csapot, és hívd fel onnan, búgó, csalogató szirénhangon, hogy ha erotikus fürdőzést szeretne, igyekezzen. Valószínűleg rohanni fog, és nem csak a kád víz kedvéért…

Lombozd le:
Amennyiben biztosan szexmentes estére hajtasz, küldj anyukádnak, nővérednek vagy a legjobb barátnődnek üzenetet (esetleg mindhármójuknak egyszerre), hogy ma este végre meg tudnátok ejteni azt a régóta halogatott beszélgetést a nagypapa prosztatabántalmairól, esetleg nővéred kisbabájának emésztése is sorra kerülhet. A lényeg a jó időzítés, vagyis akkor csörrenjen meg a telefon, amikor párod már hazaérkezett, és várható a támadás.

2. Higiénia para

Fokozd:
Amint hazaér, dicsérd meg, mennyire vonzó még egy fárasztó nap végén is. És miközben a fülébe súgod, milyen istenien néz ki, és hogy mindig ilyen vállakba szerettél volna kapaszkodni ölelés közben, lassan kezdd el lesimogatni róla a ruhát.

Lombozd le:
Garantáltan elmarad a szex, ha már jó előre követelőzni vagy alkudozni kezdesz, és a pasid időérzékét emlegetve megemlíted, hogy reméled, ez a menet hosszabb ideig tart majd, mint a múlt heti akció. Aztán említsd meg, hogy bizonyára sokat dolgozott, ezért olyan izzadt, és küldd el mosdani.

vagy2.jpg ()3. Vacsora téma

Fokozd:
Már vacsora közben szexi témákat boncolgathatsz, pajkosan megemlítheted, milyen fantasztikus is volt az a délután, amikor először történt meg a dolog köztetek. Ne csak utalgass, bátran mondd is el neki, mennyivel jobb, érzékibb minden pillanat vele, mint amit mással valaha átéltél. A pasik imádják, ha dicsérik őket, főleg ha szexuális teljesítményüket fényezed. Ha szexet szeretnél, simogasd csillogóra az egóját.

Lombozd le:
Miközben bágyasztó, nehéz ételt teszel elé, amitől garantáltan elnehezül, említsd meg neki, hogy az előző pasidnak milyen klassz ötletei voltak az ágyban, és kérdezd meg, később kipróbálhatnád-e vele is az egyik rafinált pózt. Persze ügyelj a hangsúlyokra, hiszen nem arra gyúrsz, hogy elveszítsd kedvesed, csak egy kis lazításra vágysz. Szóval a rafinált pózon legyen a hangsúly, ne a régi baráton, aki megmutatta.

4. Esti menü

Fokozd:
Várd finom, vágykeltő falatokkal, zellersalátával, fűszeres paradicsommal és tengeri herkentyűkkel. Ha nem venné elsőre a lapot, mondd el neki, hogy most olvastad, milyen elképesztő hatással van a hormonokra a lepényhal, és hogy szeretnéd azt is kipróbálni, a kagyló valóban csodákra képes-e, már ami a csajok orgazmusát illeti.

Lombozd le:
Készíts fokhagymás pirítóst – sokat. És persze egyél is belőle, akár már kedvesed érkezése előtt bőségesen. Köszöntsd érzéki csókokkal már az ajtóban. A francia hagymaleves is menő erotikaellenes estebéd lehet.

5. Távírányítás

Fokozd:
Ülj mellé a kanapéra, csapj le a távirányítóra (persze azért ne a kedvenc csapatának döntő mérkőzésére időzíts), majd mondd, hogy mostantól a kezedbe veszed az irányítást, és azt akarod, hogy egy órán át teljesítse minden vágyad. Magatartásoddal érzékeltesd, hogy különleges kívánságokról lesz szó, és ha igyekszik, ő is csak jól járhat.

Lombozd le:
Váratlanul kikapcsolja a tévét, és belecsókol a nyakadba, de te érzed, hogy nem érzel semmit. Nem lobban vágy, nem vagy elcsábítható… nos ilyenkor jöhet a legegyszerűbb trükk: kérd meg, hogy vigye le a szemetet, vagy mosogasson el, ha már úgysem nézi a tévét, és lehetőleg most azonnal, mert szalad a ház… vagy kezdd el firtatni a gyerektémát. Garantáltan kihátrál a szexből.

A cikk folytatását keresd a Maxima magazin 20. számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X