Főoldal > szex > Pornó – csak a férfiaké?

Pornó – csak a férfiaké?

0

Írta:

A pornó és a férfiak Ha egy férfi azt állítja, hogy ő még soha nem nézett pornót, az valószínűleg hazudik. Sokan nem akarnak arról tudomást venni, hogy párjuk is időnként hódol ennek a szenvedélynek, pedig valószínűleg a te párodnak is vannak kedvenc szexfilmjei. Ha egy fiú időnként pornót néz, amikor nincs partnere, az teljesen elfogadott […]

A pornó és a férfiak

Ha egy férfi azt állítja, hogy ő még soha nem nézett pornót, az valószínűleg hazudik. Sokan nem akarnak arról tudomást venni, hogy párjuk is időnként hódol ennek a szenvedélynek, pedig valószínűleg a te párodnak is vannak kedvenc szexfilmjei. Ha egy fiú időnként pornót néz, amikor nincs partnere, az teljesen elfogadott dolog. Attól sem kell megijedni, ha a férfi kapcsoltban él, és ennek ellenére is belekukkant egy-egy szexfilmbe. Persze csak akkor, ha közben rendben van a szexuális élete, és a szexfilmek inkább csak hóbort-számba mennek a függőség helyett. Ugyanis mint minden másra, erre is rá lehet szokni.

A nők és a pornó

Ne mondd, hogy még sohasem láttál pornófilmet. (Egyébként, ha tényleg nem, ideje megnézned egyet-kettőt…) A szexuális aktus látványa a nőkre is ugyanolyan hatással van, mint a férfiakra. A műfaj ellenzői szerint a legtöbb pornófilm lealacsonyítja, és eszközként mutatja be a női nemet. Mások szerint az is gond, hogy a filmekben csak topmodell külsejű, szilikonos mellű és felfújt ajkú, a valódi nőkhöz csak távolról hasonlító pornószínésznők jelennek meg, ami a férfiak szépségideálját úgy alakítja, hogy annak egy természetes nő csak ritkán tud megfelelni. A kritikákban van igazság. Sok szexfilmben a történések csak a férfiaknak okoznak kielégülést, a tökéletes testű nők csak elvégzik a „feladatot” és ki vannak szolgáltatva a férfinak. Sokféle pornó létezik azonban.

shutterstock_37454590.jpg ()A filmek egy részében a szex valamilyen történetbe ágyazottan jelenik meg, de vannak olyan filmek is, ahol csak magát az aktust látjuk. Vannak durvább felvételek, és vannak olyanok, ahol a nőket egyáltalán nem megalázó helyzetben mutatják. A nők inkább azokra a filmekre indulnak be, ahol nem csak durva szexjeleneteket láthatnak, hanem érzelmek is megjelennek. A kerettörténet is segíthet beleképzelni magad a filmbeli szituációba. Lehet, hogy épp az elromlott vízvezetéket megjavító pasi, az út szélén lerobbant autója mellett stoppoló nő, vagy a szexi beteget ápoló nővérke sztorija fogja meghozni a kedvedet a filmhez. Ha véletlenül megtetszik valamelyik, egyáltalán ne érezd rosszul magad. Miért ne élvezhetné egy nő is azt, amit a férfi? Ráadásul legújabban már a nők megcsúfolása, lealacsonyítása és szexuális játékszerként való ábrázolása ellen küzdő feministák között is akadnak pornófilm-készítők. Ezekben a filmekben néha nem is szerepelnek férfiak, de amikor igen, a nőnek akkor is mindig jó. A férfiak nem is élveznek el minden esetben, és a nők sokkal természetesebben vannak ábrázolva, mint az átlagos pornófilmekben.

Te, a pasid és a pornó

Ha kiderült, hogy a te pasid is néz időnként pornófilmeket, és ezt el is tudod fogadni, derítsd ki, milyen filmeket szeret. Ha kísérletező típus vagy, és bevállalós, akkor nem ijedsz meg egy kis szexfilmmel összekötött szeretkezéstől. Válasszatok olyan filmet, amely nem túl kemény, amit te is hajlandó vagy megnézni, és amit te is izgatónak találsz. Ha meg akarjátok fűszerezni az eseményt, a film szereplőjéhez hasonlóan öltözz te is nővérkének, vagy épp szobalánynak. Erotikus élményben lehet részed. Természetesen, ha közben mégsem érzed jól magad, és nem indulsz be a filmtől, felejtsd el az egészet, tegyetek fel egy lemezt, és folytassátok ott, ahol abbahagytátok.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X