Főoldal > szex > 5 jel, hogy a pasinak nem kellesz eléggé

5 jel, hogy a pasinak nem kellesz eléggé

0

Írta:

itkán keres Vannak elfoglalt emberek. Lehet, hogy épp egy olyan pasiba botlottál, aki tényleg csak hétvégén ér rá. Lehet, hogy későn ér haza és hajnalban kel. Ettől függetlenül, ha az együtt elöltött szenvedélyes szombat éjszaka után legközelebb csütörtökön, vagy pénteken emeli rád a telefont, érdemes elgondolkodnod. Tényleg nem volt öt perce, hogy megkérdezze, hogy vagy? […]

itkán keres

Vannak elfoglalt emberek. Lehet, hogy épp egy olyan pasiba botlottál, aki tényleg csak hétvégén ér rá. Lehet, hogy későn ér haza és hajnalban kel. Ettől függetlenül, ha az együtt elöltött szenvedélyes szombat éjszaka után legközelebb csütörtökön, vagy pénteken emeli rád a telefont, érdemes elgondolkodnod. Tényleg nem volt öt perce, hogy megkérdezze, hogy vagy? Nem volt kíváncsi, mivel telnek a napjaid? Te meg közben félpercenként csekkoltad a telefonodat, minden csörgésnél azt remélted, hogy ő az, és gyomorszorító kétségek közt telt a heted? Ha tényleg ez a helyzet, annak ellenére, hogy bejön a pasi, lehet, hogy elvétetted a célszemélyt, és érdemes minél előbb kiszállnod a dologból.

 
Nem figyel rád

A legutóbbi találkozáskor mesélted neki, hogy egy nagyon fontos prezentációt tartasz a héten, és izgatott vagy, hogy jól sikerül-e. Mégsem kérdezi meg legközelebb, hogy ment a dolog. Vagy már többször megbeszéltétek, hogy van egy húgod és egy bátyád, mégis megkérdezi, hogy egyke vagy-e. Nagyon stresszes vagy, vagy épp szomorú valami miatt, ő pedig nem veszi észre. Ha nem egy szórakozott fizikaprofesszorral randizol, aki a közelében jár, hogy megfejtse a világegyetem keletkezésének a titkát, lehet, hogy a pasi nem vesz elég komolyan. Gondold végig, hogy akarsz-e valaki olyannal lenni, aki ennyire nem figyel rád.
 
shutterstock_37298110.jpg ()Kerüli a meghitt intimitást

Ha már többször aludtatok együtt, és az egyébként rendben működő szex után sosem bújtok össze, nem ölel át, hanem az ágy két végében alszotok külön-külön, szintén jelentheti, hogy a pasi nem gondol komoly kapcsolatra. Ha a közeledésedre kissé elutasítóan reagál, biztos, hogy nem jelent jót. Hasonló a helyzet akkor is, ha az ágyon kívül nincs köztetek fizikai kapcsolat, ha sosem csókol meg az utcán, vagy bárhol a hálószobán kívül, ha sosem fogja meg a kezed. Persze van, akinek több idő kell a meghittséghez, de ha már régóta tart ez az állapot, kár magad hamis illúziókkal hitegetned.
 
Sosem tervez előre

Ha olyan programot ajánlasz, ami két hét múlva esedékes, zavartan mondja, hogy még fogalma sincs, hogy rá fog-e érni. Kerüli a jövőre utaló kijelentéseket, akár azokat is, amelyek a következő hétre vonatkoznak. Sosem beszéltek meg találkát több mint 24 órával előre. Ezek mind annak a jelei lehetnek, hogy a pasi nem tervez veled komoly kapcsolatot, és ha valami jobb program jön közbe, inkább azt választja, mint hogy veled töltse az időt.
 
Rejteget a barátai elől

Ha már több hete találkozgattok, esetleg már te is bemutattad a barátaidnak, ő viszont sosem mutat be egyetlen ismerősének sem, lehet, hogy nem gondolkodik hosszútávon. Persze az is lehet, hogy a barátai bunkók, és sehol máshol nem találkozhatsz velük, mint a Fradi–Újpest meccsen, ezért tart tőle, hogy nem kedvelnéd őket. Akármelyik is legyen a helyzet, még időben menekülj.
 
A jelek egyesével persze előfordulhatnak más okból is. Ha azonban sok hasonlót tapasztalsz, valószínűleg jobb, ha megszakítod a kapcsolatot az illetővel. Lehet, hogy nagyon cuki a mosolya, lehet, hogy annyira jó a humora, hogy folyton megnevettet, és lehet, hogy nagyon jó az ágyban. Ha azonban komoly kapcsolatot szeretnél, és azt látod, hogy ő nem becsül meg eléggé és csak futó kapcsolatban gondolkodik, ne várd a csodát. Neked is jár valaki, aki igazán odavan érted, és a tenyerén hordoz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X