Főoldal > szex > 5 tipp, hogy a szex ne váljon rutinná

5 tipp, hogy a szex ne váljon rutinná

párkapcsolatrutinszerepjátékszexújdonság
0

Írta:

Egy új kapcsolat kezdetén még bárhol, bármikor és megkötöttségek nélkül működik egy pár szexuális kapcsolata. Ahogy telik az idő, esetleg összeköltözéssel együtt már a napi rutin részévé válik a szex, legtöbbször a lefekvés előtti időeltöltéssé, s ezzel szinte kötelezővé. Emiatt gyakran ellaposodik a kapcsolat, ami megöli a vágyat. Íme néhány tipp, hogy ez ne történjen […]

Egy új kapcsolat kezdetén még bárhol, bármikor és megkötöttségek nélkül működik egy pár szexuális kapcsolata. Ahogy telik az idő, esetleg összeköltözéssel együtt már a napi rutin részévé válik a szex, legtöbbször a lefekvés előtti időeltöltéssé, s ezzel szinte kötelezővé. Emiatt gyakran ellaposodik a kapcsolat, ami megöli a vágyat. Íme néhány tipp, hogy ez ne történjen meg!

Semmi nem kötelező

Ami kötelező, azt senki nem csinálja szívesen, hiszen ilyen esetben nem önszántunkból teszünk valamit. Így van ez a tanulással, de a szexszel is. Ezért ne kövessétek el ezt a hibát, mert az megöli a nemi vágyat, s akár a szerelmet is. Nem csak este, lefekvés előtt lehet szeretkezni, hanem akár reggel, munkába indulás előtt, annak a rizikónak a tudatában, hogy esetleg elkésel munkahelyedről, vagy akár napközben, ha lehetőségetek van rá. A lényeg, hogy ne megszokásból és rutinból legyetek együtt, hanem amikor kedvetek van hozzá.

Ki az ágyból

szexrutin2.jpg ()Ahhoz, hogy a vágyat fenntartsátok szintén fontos, hogy ne csak és kizárólag az ágyat ismerjétek, hiszen számtalan más lehetőség kínálkozik. Sőt, ha fel akarjátok dobni kapcsolatotokat, felejtsétek el a hálószobát! Csináljátok a konyhában, az íróasztalon vagy a fürdőszobában. Ezáltal sokkal izgalmasabbá válnak az együttlétek és elkerülhetitek a rutinná válást. Természetesen ettől még folytathatjátok az ágyban, sőt azt sem kell kizárni az együttlétekből, de ne az legyen az egyetlen hely.

Ki a szabadba

Ha az előbbi fázison már túljutottatok, vagyis nem az ágy és a mindennapi lefekvés előtti együttlétek töltik ki a mindennapjaitokat, jöhet a következő lépés, a ki a szabadban. Esti romantikus séta alkalmával egy bokor tövében, úton a rokonokhoz a vonat mosdójában, az egyetemen a könyvtár egy eldugott szegletében, vagy a munkahelyen az irodában. Ezáltal az együttlétek még izgalmasabbá válnak, újra és újra egymás karjaiba vágytok majd, nemcsak otthon és nemcsak az ágyban.

Lepd meg kedvesedet

Mikor vettél utoljára új szexi fehérneműt és vártad otthon új szerzeményedben szerelmedet? Ahogy telnek a hónapok és az évek, valószínűleg egyre ritkábban teszel ilyet. Egy kapcsolat kezdetén ebben is több kreativitással rendelkezünk, később pedig hajlamosak vagyunk elkényelmesedni, ami szintén ellaposítja a kapcsolatot. Ne feledd, ha nem is minden nap vagy minden héten, de havonta vagy kéthavonta egyszer nem okozhat nagy megterhelést, hogy meglepd kedvesedet.

Merj szerepjátékozni

Minden férfi fantáziáját megmozgatja, ha egy szexboltban meglát egy bejárónő- vagy egy nővérjelmezt. Akár menjetek be együtt, nézzetek szét és dobjátok fel szerepjátékkal a kapcsolatotokat. Természetesen csak akkor vágjatok bele, ha mindkettőtöknek kedve van hozzá. Válasszátok ki együtt a jelmezt, meg is beszélhetitek a szituáció alapját, a többi pedig már magától menni fog. Meglátod, ha ezeket a tanácsokat betartod, nem válik rutinná, s ezzel együtt unalmassá az együttlét.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X