Főoldal > szex > Megfejtjük a leggyakoribb szexuális álmokat

Megfejtjük a leggyakoribb szexuális álmokat

álomjelentésszexüzenet
0

Írta:

Az álmok – bármilyen jellegűek is – jelzik, hogy mi hiányozhat az életedből, vagy olyan probléma van a párkapcsolatodban, melyet inkább elnyomsz, minthogy megpróbálnád megoldani. Nem kell bűntudatot érezned, ugyanis az álmaid a tudatalattid üzenetei, tehát érdemes figyelni rájuk.Most elolvashatod, hogy mit jelentenek a leggyakoribb szexuális álmok. Szex a főnökkel Az álomkép a főnököddel arra […]

Az álmok – bármilyen jellegűek is – jelzik, hogy mi hiányozhat az életedből, vagy olyan probléma van a párkapcsolatodban, melyet inkább elnyomsz, minthogy megpróbálnád megoldani. Nem kell bűntudatot érezned, ugyanis az álmaid a tudatalattid üzenetei, tehát érdemes figyelni rájuk.
Most elolvashatod, hogy mit jelentenek a leggyakoribb szexuális álmok.

Szex a főnökkel

Az álomkép a főnököddel arra mutat rá, hogy szeretnél sokkal magabiztosabb, öntudatosabb lenni és legyőzni a komplexusaidat vele szemben. Lehetséges, hogy több bizalomra és elismerésre vágysz tőle, de semmiképp sem szexre.
 
A kollégával való szex is gyakori álom. Általában arról van szó, hogy rendelkezik valami olyan tulajdonsággal, amit csodálsz benne vagy irigyelsz. Ha például egy önelégült alak, aki nem foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak róla, akkor azt kívánod, bár te sem aggódnál folyton azon, vajon elég jó képet nyújtasz-e magadról.

Szex az ex-szel

sz2.jpg ()Az exes szexes álmok jelenthetik azt, hogy általában nehezen lépsz túl a dolgokon, vagy üzenheti, hogy keresed a hasonlóságot a múlt és a jelen között. Érdemes megvizsgálni, hogy mit szimbolizál az ex: ha rosszfiú volt, akkor több szenvedélyre és kevesebb rutinra vágysz a jelenlegi kapcsolatodban. Egyébként elmondható, hogy leginkább akkor jönnek elő exek az álmokban, ha a meglévő kapcsolatok rutinszerűvé, lapossá válnak. Figyeld, mire vágysz tudatalatt!

Szex egy idegennel

Mielőtt agyturkászhoz rohannál, tudnod kell, hogy az idegen az álmodban… te magad vagy. Csináltál valamit mostanában, ami rengeteg erőt, bátorságot és kitartást igényelt? Ez az idegen az álmaidban valójában bizonyíték arra, hogy büszke lehetsz valamely mostanában elért eredményedre. Másrészt mivel nem ismered, kivetítheted rá minden elnyomott érzelmedet és vágyadat, így segíti az álom azok beteljesítését.

Ha az idegen valamilyen híresség, valóban van értelme elemezni, miért hancúroztál George Clooney-val? De ha a partnered valamiért fura alak – mondjuk Wayne Rooney – kérdezd meg magadtól, mitől kiemelkedő egyéniség. Nagyon nárcisztikusak vagyunk az álmainkban. Tehát nem is magára a sztárra vágysz, hanem valamely emberi tulajdonságára, amelyet szeretnél magadban kifejleszteni, vagy szeretnél olyan különleges lenni, mint ő.

Szex a tiltott gyümölccsel

Mondjuk a legjobb barátnőd párjával. És tudod, hogy soha nem tennéd meg, de akkor vajon miért álmodsz vele? Talán mert az ő párjában van valami, ami a tiédből hiányzik. Ilyenkor nem is az a lényeg, hogy ki az illető, hanem az, hogyan érezted magad vele. Ha jól, azzal a tudatalattid azt üzeni, hogy változtass a kapcsolatodon a pároddal. Ha viszont kellemetlen volt az élmény, akkor érdemes megvizsgálnod, hogy vajon boldog vagy-e partnereddel jelenleg.

Szex ugyanazon neművel

Biszexuális lennél? Valószínűleg nem. Ha egy másik nővel kerülsz közelebbi kapcsolatba, jelzi hogy mennyire büszke vagy női mivoltodra. Sőt, a leszbikus álmok elég gyakoriak terhesség idején, mikor a test extra-feminin módban van. Az is előfordulhat, hogy a valódi életedben több érzékiségre, gyengédségre vágysz – amit a nők szimbolizálnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X