Főoldal > szex > 5 tuti vérpezsdítő tipp

5 tuti vérpezsdítő tipp

jelszemkontaktusszexvágy
0

Írta:

1. Szemkontaktus az asztalnál A szem mindent elárul. Lehettek kettesben, vagy éppen egy nagyobb társaságban, ha egy nagyon érzéki pillantást vetsz a pasidra, egyből kapcsolni fog, hogy te most nagyon akarod őt anélkül, hogy ezt szóban is megfogalmaznád neki. Ha otthon vagytok, egyszerű a helyzet, hagyd a mosogatnivalót másnapra, és essetek egymásnak. Ha vacsorán vagytok, […]

1. Szemkontaktus az asztalnál

A szem mindent elárul. Lehettek kettesben, vagy éppen egy nagyobb társaságban, ha egy nagyon érzéki pillantást vetsz a pasidra, egyből kapcsolni fog, hogy te most nagyon akarod őt anélkül, hogy ezt szóban is megfogalmaznád neki. Ha otthon vagytok, egyszerű a helyzet, hagyd a mosogatnivalót másnapra, és essetek egymásnak. Ha vacsorán vagytok, akkor valahogy bírjátok ki hazáig – vagy keressetek egy félreeső helyet.

2. „Akarlak!Most!”- jel

Ha a szemkontaktus, vagy más jel túl egyértelmű lenne, vagy féltek attól, hogy a nagyi konzervatív vacsoráján lelepleződtök, amint az asztal alatt a lábaddal simogatod a barátod, akkor kreáljatok egy egyezményest jelet, melyet csak ti ismertek. Például fogd meg a bal füled, vakard meg az orrod. Ebből a pasi egyből vágni fogja, hogy a desszert helyett most leginkább őt kívánod.

3. Meríts ötletet a filmekből!

Nem kell eljátszanod a pornókirálynőt. Ha a 9 és fél hétből előadod Kim Basinger jelenetét, vagy egyszerűen bugyi nélkül keresztbe teszed a lábad, mint Sharon Stone az Elemi ösztönben, a pasi se fog tétlenkedni. Egy-egy izgalmas, de szokatlan mozdulat máris felszínre hozhatja a mélyen szunnyadó szenvedélyeket.

verpezsd2.jpg ()

4. Fantáziálj a melóhelyeden

Legyen bármennyire is stresszes a munkahely, fárasztó a barátnőd a szerelmi kalandjaival, vagy frusztráló a szomszéd pasi, mikor az éjszaka közepén rázendít a basszusgitárján, éreztesd magaddal, hogy a pasid az, akit még mindig úgy kívánsz, mint kapcsolatotok hajnalán. Már a melóhelyeden gondolj arra, milyen forró éjszakában lesz részetek, képzeld el mit fogtok csinálni egymással. Ez lesz az előjáték előjátéka.

5. Kreáljatok egy közös nyelvet!

A csoki=kívánlak, az uborka=most azonnal tegyél magadévá. Hogy micsoda? Ez az, amit csak ti értetek. Egy-egy szónak teljesen más jelentést adtok, így nem csak társaságban beszélhettek a vágyaitokról anélkül, hogy lebuknátok a nagynéni előtt, de még nagyon jól is fogtok szórakozni, hogy egy olyan nyelvet beszéltek, melyet csak ti értetek. Mindemellett nagyon szexi is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X