Főoldal > szex > 10 jel, ami arra utalhat, hogy a pasi csak játszik veled

10 jel, ami arra utalhat, hogy a pasi csak játszik veled

jelkapcsolatkomolytalanpasiszerelemszex
0

Írta:

Túlzásokba esik Fűt-fát ígérget és már a második héten azt tervezgeti, hogy feleségül vesz? Az ilyen típus a legnagyobb szélhámos, aki arra épít, hogy a kedvedben járjon, ám az üres szavak mögött nincs egyéb szándéka, csupán az, hogy kellően magához édesgessen. Minél jobban belehabarodsz, ő annál nyerőbb pozícióba kerülhet. Ugrik a haveroknak Hetekkel ezelőtt lefixáltatok […]

Túlzásokba esik

Fűt-fát ígérget és már a második héten azt tervezgeti, hogy feleségül vesz? Az ilyen típus a legnagyobb szélhámos, aki arra épít, hogy a kedvedben járjon, ám az üres szavak mögött nincs egyéb szándéka, csupán az, hogy kellően magához édesgessen. Minél jobban belehabarodsz, ő annál nyerőbb pozícióba kerülhet.

Ugrik a haveroknak

Hetekkel ezelőtt lefixáltatok egy közös programot, ami nagyon fontos neked, ám gondolkodás nélkül lemondja, ha a haverok füttyentenek. A legjobb bulikból rendre kihagy, amikről csak utólag számol be és furcsa módon mindig hétvégén szakít valamelyik barátja, akinek a lelkét ápolgatnia kell. Ha párod így viselkedik, intő jel lehet arra, hogy még nem érett egy komoly párkapcsolatra és önző módon csak a saját érdekeit tartja szem előtt, miközben elhanyagol téged.

tizjelcikk1.jpg ()Felszínesen kommunikál

Az a pasi, aki nem vesz téged komolyan, soha nem kérdezősködik a családod vagy a barátaid felől, ahogyan az sem érdekli túlzottan, hogy mivel töltöd a napjaidat és milyen álmaid vannak. Ha az illető valóban szeretne, mindig meghallgatna és odafigyelne rád, így jobb, ha feladod, mert biztosan nem ő lesz a férjed.

Hazudik

A pasik általában két dolog miatt hazudnak: ha akarnak, és ha nem akarnak valamit. Ha hetek óta együtt jártok, ám még mindig nem tudod, hol lakik, és mivel foglalkozik vagy rajtakapod egy csúnya füllentésen és azzal érvel, csupán azért tette, hogy ne bántson meg téged, tedd ki minél előbb a szűrét, mielőtt belebonyolódsz a történetbe.

Nem akar közös vakációt

Szívesen elutaznál vele egy romantikus hétvégére, ám mindig elodázza a válaszadást vagy azzal érvel, hogy rosszul van a repüléstől és napallergiás? Viselkedésének egyértelmű oka, hogy nem akar kettesben eltölteni veled egy hetet, ezért szervezd meg a vakációt a barátnőiddel, és adj esélyt azoknak, akik valóban megérdemelnek téged.

Folyton elkésik

Komoly vészjel, ha állandóan elkésik vagy a randi előtt 10 perccel lemondja a találkozót. Magatartása bizonyíték arra, hogy veled ellentétben nem veszi komolyan az egészet, kevésbé törődik az érzelmeiddel és biztos abban, bármit tesz, te úgyis megbocsátasz neki. Ha ilyen pasi horgára akadtál, felesleges tovább rabolnotok egymás idejét.

tizjelcikk2.jpg ()Nem tesz rólad említést

Amióta együtt vagytok, nem cserélte le az egyedülálló státuszát és a barátai előtt csak úgy mutat be, mint egy közeli ismerősét. Ha úgy érzed, rejteget valamit és nem vállal fel mások előtt, lépj tovább, hisz ezek a tények egyértelmű bizonyítékai annak, hogy nem tekint a barátnőjének.

Kiskapura játszik

A legtöbb férfi titokban arról fantáziál, hogy élete során rengeteg gyönyörű nője lesz, ezért minden ígérkező alkalmat kihasznál. Annak ellenére, hogy szeret veled lógni és tökéletes a szex, fél elveszíteni a függetlenségét, így nem törekszik szorosabbá fűzni a kapcsolatot, ahogyan az a jövőbeni terveiben sem szerepel.

Csak szexre kellesz

Szeretkezés után egyből a falnak fordul, nem simogat, nem ölelget, és soha nem kedveskedik? Ez esetben teljesen világos, hogy csak kalandot akar, és ha az együttlét után valamilyen gyenge ürüggyel gyorsan lelép, biztosra veheted, hogy csak alkalmi szexpartnert lát benned.

Mindig te kezdeményezel

Az esetek túlnyomó részében te keresed előbb, te küldesz neki jóreggelt üzeneteket, ám gyakran előfordul, hogy napokig nem is válaszol, vagy csak éjjel hív fel. Ha szeretnéd tudni, hogyan álltok egymással, várd meg, hogy magától is keressen, adj neki egy utolsó esélyt, ám ha semmi sem változik, tuti, hogy a pasid több vasat tart a tűzben.

Jó lenne fogyni? Kattints!

5 szuper fogyitrükk, ami tényleg működik!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X