Főoldal > szex > Így terelgesd a párod egy szuperérzéki összebújás felé

Így terelgesd a párod egy szuperérzéki összebújás felé

szerelemszex
0

Írta:

Ötleteket adunk, hogyan változtasd az estét romantikusan összebújóssá úgy, hogy a vágy ugyanúgy lobogjon. Biztosan te is érezted már, hogy egy forró menet helyett inkább finoman szeretkeznél a pasiddal, bújós kiscicaként domborolnál az ölében, majd gyengéden összesimulnál vele. Most abban segítünk, hogyan éld át életed legromantikusabb szerelmeskedését. Minden most kezdődik el Akkor lesz a legromanikusabb […]

Ötleteket adunk, hogyan változtasd az estét romantikusan összebújóssá úgy, hogy a vágy ugyanúgy lobogjon.

Biztosan te is érezted már, hogy egy forró menet helyett inkább finoman szeretkeznél a pasiddal, bújós kiscicaként domborolnál az ölében, majd gyengéden összesimulnál vele. Most abban segítünk, hogyan éld át életed legromantikusabb szerelmeskedését.

Minden most kezdődik el

Akkor lesz a legromanikusabb az este, ha még mielőtt hazatérnél, meghitt hangulatba hozod a pasit. Délután lepd meg egy aranyos SMS-sel, mint például: „Alig várom már, hogy a karjaidban lehessek!” Ebből már érezni fogja, hogy hiányzik neked, de nem ma este szeretnéd kipróbálni a kikötözős szexet. Mikor hazaérsz – lehetőleg egy órával előbb, mint ő –, készíts egy könnyű vacsit, majd evés közben utalhatsz rá, mire vágysz igazából. Érintsd meg minél többször az arcát és a kezét: az emiatt felszabaduló oxitocin hormonnak köszönhetően boldognak és nyugodtnak érzitek majd magatokat. Ez elengedhetetlen a bensőséges, romantikus szerelmeskedéshez.

osszebujas2.jpg ()A szemnek és a kéznek is!

„Ha már az ágyban vagytok, ne rögtön szabaduljatok meg a ruháitoktól. Minél lassabban, játékosabban húzod le magadról vagy párodról a darabokat, annál inkább tereled a pasit a visszafogott szex felé – tanácsolja a szexológus. – Ha gombonként haladsz lefelé, miközben simogatod kedvesedet, lassan, de finoman hozod őt izgalomba. És, ha már itt tartunk, ismered a testét? Itt az ideje, hogy újra felfedezd a már ismerősnek tűnő hajlatokat és domborulatokat! Tapintsd ki az érzékeny pontjait, húzd végig finoman az ujjad a válla ívén, a gerince vonalán, simogasd meg a vádliját, majd gyengéd mozdulatokkal indulj el a combja belső oldala felé. Majd mielőtt teljesen extázisba hoznád, vegyél vissza a tempóból. Kalandozhatsz nagyon érzékeny területeken is, a lényeg, hogy utána térj át kicsit semlegesebb részre, hogy lassuljon az iram.”

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X