Főoldal > szex > Tedd boldoggá a szerelmedet!

Tedd boldoggá a szerelmedet!

boldogságszerelemszex
0

Írta:

Csak egy kicsit más formában… Válogass kedvedre a macsószívet meglágyító tippek közül! Mert zabálnivaló vagy Ha a pasid úgy imád téged, hogy majd megesz, akkor most teljesítheted a kívánságát: a Mymms.com oldalon ugyanis a saját arcképeddel (vagy tetszőlegesen kiválasztott testrészeddel) dekorált cukorkákat tervezhetsz! Állítsd be a színeket, a mintát, a csomagolást, add fel a rendelést, […]

Csak egy kicsit más formában… Válogass kedvedre a macsószívet meglágyító tippek közül!

Mert zabálnivaló vagy

Ha a pasid úgy imád téged, hogy majd megesz, akkor most teljesítheted a kívánságát: a Mymms.com oldalon ugyanis a saját arcképeddel (vagy tetszőlegesen kiválasztott testrészeddel) dekorált cukorkákat tervezhetsz! Állítsd be a színeket, a mintát, a csomagolást, add fel a rendelést, aztán örüljetek annak, ahogy olvadoztok egymás szájában.
 
szerelem2.jpg ()A porszem is lehet szexi

Éreztesd a barátoddal, hogy a szemedben ő egy olyan érzéki és elegáns macsó, mint Mr. Big – mondjuk azzal, hogy megleped egy multifunkciós bakelitlejátszóval! Kaphatók már olyan csúcsmenő kütyük is, amelyek USB-kábelen keresztül összeköthetők a laptoppal, szóval digitalizálni is tudja vele az ősrégi Frank Sinatra- vagy Tony Bennett-lemezeit. Mindezt úgy, hogy megmarad az a finom sercegő hang, ami az estéket még romantikusabbá teszi.

Jennifer Aniston kizárva!

Most őszintén: ugye hogy az esetek 99,9%-ában te választod meg, mit néztek a moziban? Épp ezért lesz számára nagy-nagy meglepi, ha idén előre lefoglalsz magatoknak két jegyet egy kőmacsó filmre! A fontos dátumok: április 26. (Bosszúállók), május 24. (Men In Black 3), június 29. (Star Trek 2) és december 13. (A hobbit).

Kalandos utazás

Annyi gyönyörű és romantikus város van a világon, amit még alig fedeztek fel a turisták! Az egyik legnagyobb amerikai utazási magazin szerint Európa legszebb városa az elmúlt években Dubrovnik lett. Ha el akarjátok kerülni a nagy tömeget, a hangulatot viszont éppen el akarjátok csípni, utazzatok Horvátországba késő tavasszal vagy kora ősszel! A másik két forró pont a kontinensen a vadromantikus, történelmi Guimarães Portugáliában (Európa kulturális fővárosa idén!), és a csónakázó csókólózók kedvenc holland települése, Utrecht.

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X