Főoldal > szex > Bumerángszex: Mire jók az exek?

Bumerángszex: Mire jók az exek?

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta:

Persze nem árt azért kicsit belegondolnod, miért is teszed. Csak mert közelednek az ünnepek, te meg egyedül &

Persze nem árt azért kicsit belegondolnod, miért is teszed. Csak mert közelednek az ünnepek, te meg egyedül érzed magad?

Ha az érzelmeid visznek

Még mindig őt szereted? Ajaj, sajna a legnépesebb és legsebezhetőbb tábort erősíted. Naiv vagy, ha azt gondolod: ha már nem lehetünk együtt, legalább szexeljünk néha. Csak ámítod magad, hogy be fogod érni ennyivel!

Mit kellene tenned? „Az ilyen kapcsolat nekünk, lányoknak veszélyes, mert legtöbbünk nem képes az érzelem nélküli szexre – figyelmeztet Győri Szilvia szexuálpszichológus. – Nagy a kockázat, hogy a végén még jobban fáj majd a szíved, mint a szakításkor! Ha még mindig szerelmes vagy, de az exed már nem akar párkapcsolatot, az a legjobb megoldás, ha inkább távol tartod magadat tőle, még ha nehéz is.”

szex2.jpg ()Ha szingliként is vágyakozol

Valljuk be: még mindig jobb a szinglistátusznál, ha elmondhatjuk, hogy valaki néha „lepókhálóz”… Ráadásul praktikus oldala is van: nem teljesen idegen a pasi, nem kell félned mindenféle nyavalyától, és tudja, mire vágysz. Jobban hangzik, mint az egyéjszakás kaland – de csak akkor, ha tényleg nem veszed a szívedre egy gyors numera után, hogy tőled randira siet.

Mit kellene tenned? „Talán képes vagy arra, hogy érzelmek nélkül legyél együtt a régi barátoddal – mondja szakértőnk. – Csak addig találkozgattok, míg nem leled meg az új szerelmed? Ha így állsz a dologhoz, akkor is figyelj oda arra, hogy ezek az exrandik ritkák legyenek, különben beleragadhatsz ebbe a helyzetbe.”

Ha barátkozol is vele

„Te jobbat érdemelsz nálam, de azért maradjunk barátok!” Ismerős? Akkor van egy rossz hírünk: nagy eséllyel vissza fog szivárogni az életedbe a „jó cimbora”. És egy világmegváltó beszélgetés bármikor az ágyban végződhet…

Mit kellene tenned? „Ez a szöveg azt jelenti, hogy a srác nem mer felelősséget vállalni a döntéséért. Így talán nem tanácsos a »ha ló nincs, szamár is jó« szerepet felvállalnod, mert előbb-utóbb ennek is csak bánat lesz a vége! Ráadásul amíg vele foglalkozol, elmennek melletted az új lehetőségek.”

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X