Főoldal > szex > Éljen a kócos szex! Ezért hancúrozz reggel

Éljen a kócos szex! Ezért hancúrozz reggel

erogén zónakellemetlen leheletszerelemszexszórakozás
0

Írta:

Pedig a reggeli hancúrozás szuper indítása a napnak. Lépj túl a kifogásaidon és dobd fel vele előre az egész napod!

Kifogás #1 Nincs időm rá…

Ha te is azok közé tartozol, akik a szemük kinyitása után azonnal a napi feladataikon kattognak, itt az ideje más fordulatszámra kapcsolnod, és áthangolnod magad.

Állítsd picivel korábbra az ébresztőt, így amikor megszólal, még csak azt jelzi, hogy eljött a reggeli nyújtózkodás és kényeztetés ideje. Érdemes úrrá lenni a lustaságon, mert ebből a kis extra időből, amit ilyenkor egymásra szántok, egész nap profitálni fogtok.

Kifogás #2 Nem vagyok reggelente topformában…

Hát persze, hogy nem érzed magad szexistennőnek kócosan, gyűrött ábrázattal a macis pizsamádban. De nem is ez a lényeg! Hidd el, hogy a párodat ezek a részletek nem zavarják, hisz nála ilyenkor a legmagasabb a tesztoszteronszint! Amiatt se parázz, hogy a leheleted nem éppen a legfrissebb, de ha biztosra akarsz menni, jöhet egy expressz szájvizes gargarizálás, és az sem ciki, ha mentolos cukorkából tárazol be az éjjeliszekrényen.

szex2.jpg ()

Próbáljatok ki olyan szexpózokat, amikor nem a csók a főszereplő! Jöhet a lovaglás, vagy közelítsen a pasid hátulról, és turbózza a vágyadat szexi mondatokkal, amit közben érzékien a füledbe súg.

Kifogás #3 Nem igazán kívánom…

2013_Wellness_6.jpg ()

Tiszta sor, hogy a pasik reggel indulnak be a legkönnyebben, de a csajok sem reménytelen esetek ilyenkor. Biztos neked is van olyan erogén zónád, aminek a kényeztetésével villámgyorsan tűzbe tudsz jönni. A reggeli légyottokon pont az ilyen gyenge pontokat kell kihasználni.

A folytatást elolvashatod a legújabb Wellness magazinban!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X