Főoldal > szex > 10 dolog, amit senki nem mondott még neked a szexről

10 dolog, amit senki nem mondott még neked a szexről

szerelemszex
0

Írta:

Valószínűleg túlestél már felvilágosító órán, vannak saját tapasztalataid, és megnézted a Szex és New York összes részét is, így joggal hiheted: te már mindent tudsz a szexről! Nos, azért megpróbálunk még újat mondani.

1. A libidód függ a ciklusodtól

Egyáltalán nem véletlen, ha az ovulációd környékén az egekbe szökik a libidód, ugyanis ekkor éri el szervezetedben a tesztoszteronszinted a csúcsot. Egyébként pont ebben az időszakban eshetsz a legkönnyebben teherbe is – a természet tréfája, ugye?

2. Sok hetero pasi szereti, ha a fenekénél izgatod

A legtöbb pasi azért nem hozza fel ezt a témát, mert szerintük ez olyan „meleg” dolog. A valóság azonban az, hogy ez a terület tele van idegekkel, és a popó bejárat izgatásával sokkal intenzívebb orgazmusra képesek! Ha kalandozásra adod a fejed azon a tájékon, előtte nem árt megbeszélni a pároddal.

3. A nők végtelen számú orgazmusra képesek

Orgazmus után a legtöbb pasinak kell egy kis regenerálódási idő, míg a nőknél nincs szükség ennyi időre ahhoz, hogy újabb orgazmusra legyenek képesek. Sajnos még is sok nő hiszi, hogy ha már elélvezett, akkor ő már kész is van és nem is gondolkodik a következő extázison. Nagy hiba! Ha képes vagy rá, miért ne lehetne halmozni az élvezeteket? Ha kitartó párod van, ne álljatok meg egynél!

4. Az idős emberek is csinálják

Hiszed vagy sem, a nyugdíjasok sem azzal töltik minden napjukat, hogy akciós újságokat böngésznek és szappanoperát néznek. Sokan közülük rá sem érnek ilyenekre! A szexuális vágy ugyanis életed végéig kitart! A legtöbb idősebb ember leginkább a lehetőség hiánya miatt nem él nemi életet, pedig a vágy ugyanúgy él bennük is. Szóval, ha csökken a libidód, véletlenül sem foghatod a korodra.

5. A síkosítóval megszüntethető a fájdalom

Ha éppen nem vagy a legkívánósabb állapotban, vagy a túl hosszúra nyújtott szeretkezés közben „kiszáradsz”, nagyon jól jön a vízbázisú síkosító. Az is megeshet, hogy egyszerűen genetikailag nem termelsz elég váladékot, ami fájdalmas együttlétet jelenthet. Ilyen esetekben kérj a patikában fehér vazelint, vagy vegyél szexshopban síkosítót. A nedvesebb jobb, és könnyebb kielégüléshez is vezethet!

6. Emberek és delfinek az élvezetért

Bizony, az embereken kívül az emlősök közül csak a delfin párosodik élvezetből. Na fogadjunk, hogy nem is tudtad, Flipper mekkora playboy volt!

sex2.jpg ()

7. Átlagosan egy aktus kevesebb, mint 10 percig tart

Biztos láttál már filmben olyat, amikor egy pár órákon át, a lakás minden pontján szeretkezik még csak szünetet sem tartva. Nos, az a film. A valóságban viszont igen ritka az egész éjszakán át tartó szex. Sőt, maga a szeretkezés átlagosan 10 percig tart. Ha ennél tovább szeretnéd, jelezd a párodnak, hogy próbálja tartani magát, ugyanis ez leginkább rajtuk múlik.

8. Szex után azonnal elaludni teljesen normális – még nőknél is

A férfiak – és sok nő – nem azért alszik el szex után, mert nincs kedve csacsogni vagy bújni; egyszerűen ilyenkor oxitocin szabadul fel a szervezetben, ami pihenésért, megnyugvásért felel. Tehát ha ilyen előfordul, ne húzd fel magad rajta! A párod csupán teljesen relaxált állapotba került, ami annak a jele, hogy jó szexet kapott!

9. A tabletta csökkentheti a libidót

Korábban a fogamzásgátló tabletta egyfajta szexuális szabadságot adott a nőknek, de manapság egyre több kutatás bizonyítja, hogy az egyik leggyakoribb oka a vágy csökkenésének a tabletta. Ha úgy érzed, nálad is így van, kérd meg az orvosod, hogy próbáljatok másfajta tablettát.

10. Fantáziálni alárendelt szerepről teljesen normális

Képzelegtél már arról esetleg, hogy a főnököd megkötöz, és jól ellátja a bajod a tárgyalóasztalon? Nem vagy egyedül az ilyen fantáziákkal. A nők ugyanis több, mint 50%-a ábrándozik alárendelt szexuális szerepről, ami lehet erőszak, vagy csak egyszerű kikötözés. Nem kell elfojtani vagy szégyellni, csak ne felejtsd, hogy egy dolog a fantázia és egy másik a valóság, és nem biztos, hogy olyan kellemes lenne, ahogy te azt elképzelted.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X