Főoldal > szex > 5 kínos szexhelyzet – így kezeld őket!

5 kínos szexhelyzet – így kezeld őket!

higiéniakellemetlenkínosszerelemszerelmeskedésszex
0

Írta:

Szerelmeskedni jó dolog, de van, hogy közbejön valami kínos, és ilyenkor oda a varázs. Oldd meg a kellemetlen szituációkat frappánsan!

1.    Szájszag

A ruhák lekerültek a nagy csókcsata közepette, már vízszintesben vagytok, egy kéjes sóhaj… és megérzed a kellemetlen leheletet. Ez igazi libidógyilkos lehet. Lássuk, mit tehetsz. Vagy olyan pozitúrákat választasz, amiben távol van az arcotok egymástól, vagy – bár kicsit megszakítja a nagy elánt – előveszel gyorsan egy cukorkát a táskádból, és őt is megkínálod. Itt bevetheted a következő trükköt is: feküdj hanyatt, helyezd a cukrot a tested egy pontjára, majd kérd meg a párod, hogy csukott szemmel, kéz nélkül találja meg rajtad.

2.    Szellentés

Ha már szex közben érzed a puffadást, kérj elnézést, és szaladj ki a mosdóba. Ha váratlanul ér a dolog, ne izgulj, csak kérj viccesen elnézést, és imádkozz, hogy illataroma ne társuljon a hanghoz.

szexcikk1.jpg ()

3.    A „másik fajta” szellentés

Hancúr közben bent ragadhat némi levegő a hüvelyedben, ami általában pozícióváltásnál ki is jön, nem túl romantikus hang kíséretében – de legalább szagtalan. Ez szinte minden párnál előfordul, ha nálad az első eset, akkor kuncogj egyet, és viccelődve közöld a partnereddel, hogy ez is csak miatta van. Ha kényelmetlen ez a fajta puffadás, nyugodtan intézd el úgy, ahogy az előzőekben leírtuk. Egyébként ez a furcsa jelenség általában a nőket sokkal jobban zavarja, mint a férfiakat – számukra ez annak a jele, hogy bizony férfiasan megadták neked, amit kell.

4.    Nedves élvezet

Először is, ha szex van kilátásban, előtte mindig ejtsd útba a mosdót! Persze, előfordulhat, hogy lepedőgyűrögetés közben jön rád a pisilhetnék, ami egyébként bizonyos szintig fokozza is a kéjérzetet. Ha el akarod kerülni a legkínosabbat, simán szaladj ki a mosdóba fél percet kérve. Na de mi van, ha megtörténik a baj? Ez általában pont orgazmus közben szokott előfordulni, amikor minden izmod megfeszül, és észre sem veszed, már be is pisiltél az extázistól. Mit tegyél? Magyarázd meg a párodnak kedvesen, hogy ez bizony az egetverő orgazmustól van, majd fogd kézen, és invitáld egy közös zuhanyozásra.

szexcikk2.jpg ()

5.    „Nagy dolog”

Pont akkor? Igen, sajnos előfordulhat. Ha már nagyon ingerel, irány a mosdó – ha stabil, sokat megélt kapcsolatban vagytok, nyugodtan mondd el neki, mi a helyzet. Megesik. Csak figyelj oda a higiéniára, tusolj utána mindenképp, és csak így térj vissza a partneredhez. Remélhetőleg ugyanolyan beindult állapotban találod, ahogy otthagytad, ha mégsem, akkor most neked kell újra hangulatba hoznod. Ha nem vetitek meg a popószexet, akkor aktus előtt mindenképp ügyelj a tisztálkodásra! A szeretkezés előtti otthoni „beöntés” után – amit végezhetsz hüvelyzuhannyal is, de azt csak a fenekedben – nem kell tartanod semmilyen kellemetlenségtől!

Egyébként semmi okod aggódni, a pasikkal is megtörténnek hasonlók, hisz ők is emberből vannak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X