Főoldal > szex > Unalmas a szexuális életed? Tanulj az állatoktól!

Unalmas a szexuális életed? Tanulj az állatoktól!

szerelemszerelmeskedésszex
0

Írta:

Az ellaposodott szexuális élet a párkapcsolat egyik nagy buktatója lehet. Kétségbeesésünkben próbálunk mindenféle extrém megoldást keresni, holott sokszor az egyszerű dolgokkal tudjuk a legjobb eredményt elérni.

Bár elsőre talán kicsit meglepőnek tűnik, hiszen nem is gondolnánk, hogy némely szőrös, vagy épp ízeltlábú barátunk szinte mestere az orális szexnek, vagy az előjátéknak. Nem szabad tehát lenéznünk az állatok párzási szokásait, sőt, számos ötletet meríthetünk belőlük, mert bármilyen furcsa, az állatok szexuális kapcsolatai komplexebbek, mint gondolnánk!

Tükrözzetek, mint a pandák!

A pandák nem épp aktív életmódjukról híresek, így nem csoda, hogy a párosodásra is csak nehezen veszik rá magukat. Az állatkerti gondozók azonban rájöttek, hogyha az aktus közben pandaszexet vetítenek a leendő szülőknek, egyből megugrik a libidójuk. Ha te is szeretnél lendíteni kicsit a szexuális életeteken, a legegyszerűbb megoldás, ha beszerzel a hálószobába egy tükröt. Így egyben külső szemlélője is leszel a saját aktusotoknak, s ez a vizuális élmény mindkettőtökre elképesztően ösztönző hatással lehet.

Szexeljetek, mint a majmok!

Az emberszabású majmok egyik fajtája, a bonobó azon ritka állatok közé tartozik, mely nemcsak szaporodási, hanem örömszerzési célzattal is párzik, ezzel is erősítve az egymás közötti köteléket. Ezek a majmok konfliktusaikat sem agresszióval, hanem szexszel vezetik le. Ez nem azt jelenti, hogy innentől soha többé ne beszéljétek meg a problémáitokat, de számos esetben sokkal hatékonyabb, ha sírás és bocsánatkérések áradata helyett inkább az ágy felé veszitek az irányt.

Fuvolázz, mint a denevér!

Párzási időszakban a gyümölcsevő denevérek nőstényei orális szexben részesítik társukat, azért, hogy elnyújtsák az aktust, és a hím ne forduljon le róluk öt másodperc alatt. Érdemes neked is okulnod szárnyas barátaink példájából, hiszen ha nem egyből a lényegre tértek, hanem orális kényeztetésben is részesíted a pasid, akkor azzal elhúzod az egész aktust, így neked sem kell attól félned, hogy te még be sem melegedtél, a párod már a célkapu előtt van. Ráadásul bizonyított, hogy a hosszan tartó szex sokkal nagyobb kielégüléshez vezet.

allatiszex2.jpg ()

Szagolj, mint az oroszlán!

Az oroszlánok sem kapkodják el az aktust. A bevetés előtt még jó alaposan körbeszaglásszák egymást, ezzel is elősegítve, hogy még jobban begerjedjenek. Nincs ez másként nálunk sem. Bár szaglószerveink kevésbé kifinomultak, ez nem akadálya annak, hogy pasid természetes testnedveinek kipárolgását belélegezve beinduljanak állatias ösztöneid. Az egész nem igényel különösebb procedúrát, elég, ha mondjuk tv nézés közben szorosan hozzásimulsz.

Csókolózz, mint egy papagáj!

Valószínű te is tapasztaltad már madárbarát ismerőseidnél, hogy kedvenc szárnyasaik előszeretettel kocogtatják össze a csőrüket. Ennek az aktusnak sokszor nincs is különösebb oka, pusztán kedvtelésből csinálják. Te se fogd vissza magad, nyugodtan csókold meg a pasid nagy nyilvánosság előtt. Ezzel a gesztussal nemcsak a férfiúi önbizalmát növeled, hanem tudatod is vele, hogy ő tölti ki minden gondolatodat, és fittyet hánysz arra, hogy ki mit gondol.

Nyögdécselj, mint egy pók!

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a begerjedt lánypókok olyan magas frekvenciájú hangokat bocsátanak ki, melyekkel magukhoz édesgetik a hímeket. Bár semmi esetre sem szükséges pornószínésznőket megszégyenítő hangorgiába kezdened, jó, ha nem fogod vissza magad, és jól irányzott nyögdécselésekkel adod a pasid tudtára, hogy milyen fantasztikus vele. Ez a pozitív visszajelzés egyben őt is arra ösztökéli, hogy még nagyobb figyelmet fordítson rád.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X