Főoldal > szex > 8 dolog, amit nem tudtunk a férfi szexualitásról

8 dolog, amit nem tudtunk a férfi szexualitásról

férfilibidómerevedésorgazmuspasiszerelemszex
0

Írta:

Légy vele megértő, hiszen ő is az veled!

Bizony, nem csalás, nem ámítás! Azaz, éppen hogy az: egy Abraham Morgenthaler nevű orvos sikerkönyvéből többek között az is kiderül, hogy a pasik is tudnak annyira stresszesek, fáradtak vagy rosszkedvűek lenni, hogy ne menjen a dolog, és ilyenkor bizony színlelnek. Hogy hogyan? 

A férfi orgazmus sem evidens

Legalábbis a végtermék semmiképpen. Azok a pasik, akik a diabétesz bizonyos formáival élnek, gyakran ondó távozása nélkül ejakulálnak (az később távozik a vizelettel), valamint olyan idősebb férfiaknál is megesik ez, akik prosztatektómián estek át.

Ugyanazért színlelnek, amiért mi

Ez az ok pedig, ahogy sokszor nálunk is, a törődés: éreztetni akarják, hogy a sikertelenség okai nem mi vagyunk, mi mindent jól csinálunk és szeretnek bennünket annyira, hogy ezt értékeljék. Ha egyéb oka van, az persze más lapra tartozik, de alapvetően értünk játszanak.

Nem csak az idősek küzdenek merevedési gondokkal

De nem ám, hiszen a fiatal férfiak egyre stresszesebb életet élnek, amiről mind tudjuk, hogy a vágy esküdt ellensége. Ám nem csupán az erekcióval akadnak gondok: a fiatalabb srácok nagy százalékát érinti a korai magömlés problémája is, ami legtöbb esetben a tapasztalatlanságnak vagy (szintén) a stressznek tudható be.

Néha a fiúknak sincs kedvük hozzá

Ismerjük el, nekik is lehet rossz napjuk, ami után nem vágynak másra, mint hogy mellénk bújhassanak a kanapén, és csendben filmet nézzünk vagy beszélgessünk. Ilyenkor ne sértődj meg, ne erőltesd a dolgot, mert nem téged utasít el, csupán pillanatnyilag nem érzi magát képesnek a „feladatra”. 

Jobban érdekli őket a te örömöd a sajátjuknál

Ez így igaz: kivéve néhány tényleg önző fiút, a legtöbben arra törekszenek, hogy láthassák azt a semmihez sem hasonlítható kifejezést az arcodon…ha szerelemről van szó, akkor azért, ha nem, akkor pedig büszkeségből. De ezt nem nehéz megérteni, hiszen mi is pont így vagyunk vele, nem?

A legtöbb férfi nagyon érzékeny a szexuális teljesítményére

Megint egy olyan pont, amiben egyezünk: emlékezz csak vissza, mondott-e valaki valaha rosszat az ágybeli mutatványodról, és ha igen, ugye, milyen mélyen megmaradt benned? Ez az oka annak, hogy az egyetlen válasz erre a kérdésre, ha bármikor felmerül, az, hogy „fantasztikus vagy”. Még akkor is, ha valójában nem, ez a kegyes füllentés mindenkinek jár. (Persze ha csak arról van szó, hogyan lehetne még jobb, finoman adhatsz neki tippeket!)

Van, hogy a te libidód nagyobb az övénél

Mióta mi, lányok elértük a szexuális szabadságot, néhányan közülünk olyan extra erős libidóval rendelkeznek, hogy a férfiak olykor úgy érzik, nem tudják megugrani a lécet, mert bármilyen fura is, ők mondjuk nem szexelnének minden nap, csak egy héten kétszer. Ez persze nem azt jelenti, hogy szégyellned kell, ha magas a libidód (isten őrizz), de a libidó adott dolog, valakinek magasabb, másnak alacsonyabb, ezért fontos tisztelni a másik ember igényeit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X