Főoldal > AKTUÁLIS > Hajdúszoboszló a felüdülőhely!(X)

Hajdúszoboszló a felüdülőhely!(X)

0

Írta:

Tavasszal is mártózz meg az élményekben!

Ezt az elismerést elsősorban gyógyvízének és gyógyfürdőjének köszönheti, mely nyolc évtizedes múltra tekint vissza. Hajdúszoboszló fő vonzereje Európa legnagyobb fürdőkomplexumának szolgáltatás kínálata, mely három generáció számára biztosít feltöltődés egész évben.

PR2.jpg ()

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum több területen is fejleszti szolgáltatás kínálatát a 2014-es évben. A jelenlegi projekteknek köszönhetően megújul a Gyógyfürdő fedett csarnoka, a strand új gyermek kaland medencékkel, míg az Aquapark új extrém elemekkel fog bővülni. A fejlesztések idején a Gyógyfürdő vendégei, akik kezelést vesznek igénybe, ingyen fürdőzhetnek az Aqua-Palace élménymedencéiben, valamint további 10% kedvezmény jár a törzsvendégeknek a 10%-al már csökkentett kezelési csomagárakból. A kedvezményes ajánlat 2014. március 14-ig érvényes. Élj a kedvezményes lehetőséggel, légy vendégünk 2014 tavaszán Hajdúszoboszlón.

PR4.jpg () 

A felüdülőhely színes szállás palettáján mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő szálláshelyet. Az év tavaszi időszakában kedvezményes előszezoni áron foglalhat, a kiemelt időszakokban pedig egyedi ajánlatok biztosítják a teljes kikapcsolódást, felüdülést. Március elejétől május végéig tavaszi és húsvéti akciós csomagajánlatok közül választhatsz, ha a nyárelő időszakában az alföldi fürdővárosban szeretnél pihenni. Keresd fel Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai oldalát a http://www.hajduszoboszlo.hu/akciok weboldalt ahol tájékozódhat részletesen az ajánlatokról.

A fürdő és szállás kínálat mellett a tavaszi hónapokban Hajdúszoboszlón kiemelt rendezvények is várják a látogatókat. A fesztiváli kínálatból ajánlott a gasztronómiai Szoboszlói Toros Napok és a kulturális Szoboszlói Művészeti Napok rendezvényekre ellátogatni, hiszen több napon keresztül változatos programok közül lehet választani. Mindkét rendezvény az országos ismeretségű fellépők mellett melyeket a helyi kulturális és zenei élet jeles képviselőit is felvonultatja, mely által a programok egyedi hajdúszoboszlói jellege garantált. Ezt egészíti ki a helyi vendéglátók által kínált gasztronómiai kínálat, mely miatt szintén megéri, hogy ellátogass a fürdőhelyre a tavaszi időszakban.

Hajdúszoboszló vár Téged és családod, hogy megtapasztalhasd a felüdülés élményét!
 
A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

info_blokk_palyazat.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X