Főoldal > AKTUÁLIS > 44 évesen is bomba formában van Janet

44 évesen is bomba formában van Janet

0

Írta: and

Janet Jackson évek, sőt évtizedek alatt tucatnyi fogyókúrát kipróbált, ám mindig visszahízta a leadott felesleget – sőt, talán annál még valamivel többet is. Egy ideje viszont úgy tűnik, testsúlya szépen beállt egy állandó értékre. Ezt egy külföldi internetes oldal információi szerint rendszeres étkezéssel, valamint alacsony szénhidrát- és kalóriatartalmú ételek fogyasztásával éri el. Janet minden nap […]

Janet Jackson évek, sőt évtizedek alatt tucatnyi fogyókúrát kipróbált, ám mindig visszahízta a leadott felesleget – sőt, talán annál még valamivel többet is. Egy ideje viszont úgy tűnik, testsúlya szépen beállt egy állandó értékre.

Ezt egy külföldi internetes oldal információi szerint rendszeres étkezéssel, valamint alacsony szénhidrát- és kalóriatartalmú ételek fogyasztásával éri el. Janet minden nap szigorúan betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is. Emellett hetente legalább három alkalommal edz: erősítőgyakorlatokat végez, és cardio-edzéseket tart.

Emellett rátalált a szerelem, is egy katari üzletember, Wissam Al Mana személyében. Miatta pedig az énekesnő valószínűleg akkor is a legjobb formáját szeretné hozni, ha épp nem vacsoráznak együtt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X