Főoldal > AKTUÁLIS > A legdögösebb szupersztár: íme Cheryl Cole diétatitkai!

A legdögösebb szupersztár: íme Cheryl Cole diétatitkai!

0

Írta: and

Bár az újságok mostanában leginkább Cheryl Cole közelgő válásáról cikkeznek, nem lehet nem észrevenni, hogy a híresség csinosabb és fittebb, mint valaha. Ezt egyesek szerint koplalással éri el, egy brit lap viszont fellebbentette a fátylat az énekesnő csinos külsejének valódi okáról. Cheryl a fent említett napilap szerint két fontos elvet tart szem előtt. Az első, […]

Bár az újságok mostanában leginkább Cheryl Cole közelgő válásáról cikkeznek, nem lehet nem észrevenni, hogy a híresség csinosabb és fittebb, mint valaha. Ezt egyesek szerint koplalással éri el, egy brit lap viszont fellebbentette a fátylat az énekesnő csinos külsejének valódi okáról.

Cheryl a fent említett napilap szerint két fontos elvet tart szem előtt. Az első, hogy semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de megtanult mértéket tartani. A második pedig, hogy a vércsoport-diéta szerint táplálkozik, ám nemrég bevallotta, hogy a tiltólistás cukor és csokoládé is szerepel az étrendjében.

Emellett rendszeresen jár edzőterembe, és bár néhány éve még azt nyilatkozta, hogy első edzése borzalmas emlék számára, mára ez biztosan megváltozott. Cheryl életében a tánc is nagyon fontos, hiszen fellépésein rengeteget mozog a színpadon, és bírnia kell a sokszor őrületes iramot. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X