Főoldal > AKTUÁLIS > Bombaformában a gyönyörű színésznő!

Bombaformában a gyönyörű színésznő!

0

Írta: and

Renée Zellweger igazi alakváltoztató művész, a szó szoros értelmében, ugyanis mindig olyan a teste, amilyet az éppen aktuális filmszerepei megkövetelnek. A Bridget Jones filmekhez például híznia kellett: az első mozira való felkészülés során fánkkal és sajtos pizzával tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmre viszont már tudatosabban készült, egy dietetikus által összeállított, magas […]

Renée Zellweger igazi alakváltoztató művész, a szó szoros értelmében, ugyanis mindig olyan a teste, amilyet az éppen aktuális filmszerepei megkövetelnek. A Bridget Jones filmekhez például híznia kellett: az első mozira való felkészülés során fánkkal és sajtos pizzával tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmre viszont már tudatosabban készült, egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel.

A színésznő mindkét film után hamar visszanyerte törékeny alkatát: futott és táncolt, ám a hízókúra után lefutott első körére ma is emlékszik: „borzalmas volt, mintha egy gyerkőcöt cipeltem volna a hátamon” – nyilatkozta a sztár. Majd úgy tűnt, nagyon is belejött a fogyókúrába: 2010 márciusában már csontsoványan kapták őt lencsevégre.

Ám úgy tűnik, eljegyzése Bradley Cooperrel lelke mellett a testére is jó hatással van: Renée már nem csontsovány, hanem sportosan csinos. A pár nemrég Párizsban romantikázott, ahol a színésznő többször is megmutatta a tánc és a futás által tökéletesre formált alakját.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X