Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsoványra fogyott Megan Fox!

Csontsoványra fogyott Megan Fox!

0

Írta: and

Megan Fox is beállt a túlzottan sovány hollywoodi színésznők táborába: a Transformers filmek sztárja jó néhány kilót leadott az utóbbi időben, és a melleit is megcsináltatta. Így már rajongói szerint sem olyan vonzó. A színésznő természetes idomai, amelyekkel anno az egész világot meghódította, mára eltűntek. Megan külföldi oldalak szerint koplalással fogyott, mások szerint egy kiadós […]

Megan Fox is beállt a túlzottan sovány hollywoodi színésznők táborába: a Transformers filmek sztárja jó néhány kilót leadott az utóbbi időben, és a melleit is megcsináltatta. Így már rajongói szerint sem olyan vonzó.

A színésznő természetes idomai, amelyekkel anno az egész világot meghódította, mára eltűntek. Megan külföldi oldalak szerint koplalással fogyott, mások szerint egy kiadós reggeli után szinte csak zöldségeket és gyümölcsöket eszik a nap hátralévő részében.  

Két éve még úgy nyilatkozott, hogy túlságosan lusta a sporthoz, ám úgy tűnik, megszerette azt. Egy külföldi forrás szerint hetente háromszor edz: fél órán át cardio edzést tart, majd újabb 30-45 percig Pilatesszel vagy szobabiciklizéssel kombinálja a cardio feladatokat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X