Főoldal > AKTUÁLIS > Dundi lányból bombanővé fogyott Jennifer Hudson!

Dundi lányból bombanővé fogyott Jennifer Hudson!

0

Írta: and

Jennifer Hudson csak előnyére változott kisfia születése óta, ugyanis az énekesnő korábbi súlyfeleslege fokozatosan leolvadt. A híresség szerint a változás kulcsa az életmódváltás: ma már odafigyel például arra, mit mikor eszik. A sztár tányérjára kizárólag alacsony zsír- és kalóriatartalmú ételek kerülnek. Sültek helyett grillcsirkét fogyaszt sok salátával, emellett beiktatta étrendjébe a magvakat és a vörösáfonya-lét […]

Jennifer Hudson csak előnyére változott kisfia születése óta, ugyanis az énekesnő korábbi súlyfeleslege fokozatosan leolvadt. A híresség szerint a változás kulcsa az életmódváltás: ma már odafigyel például arra, mit mikor eszik.

A sztár tányérjára kizárólag alacsony zsír- és kalóriatartalmú ételek kerülnek. Sültek helyett grillcsirkét fogyaszt sok salátával, emellett beiktatta étrendjébe a magvakat és a vörösáfonya-lét is.

Jennifer minden nap korán kel, mert fut és tornázik: guggolásból, fekvőtámaszból és felülésből egyaránt 25-öt csinál, és minden gyakorlatot négyszer ismétel meg, mert ezek alaposan megmozgatják a test főbb izomcsoportjait.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X