Főoldal > AKTUÁLIS > Egy igazán sportos hétvége a NaturMed Hotel Carbonában

Egy igazán sportos hétvége a NaturMed Hotel Carbonában

0

Írta:

Számukra a mindennapi munkából kiszakadva a feltöltődést nem pusztán a relaxáció jelenti, szükségük van fizikai aktivitásra is. A hazai szállodák közül a NaturMed Hotel Carbona az elsők között teremtette meg a lehetőséget a vendégei számára, hogy a gyógyulás mellett az egészségük megőrzéséhez is támogatást nyújtson, biztosítva ennek hátterét. Széleskörű wellness szolgáltatásai között a víz nyújtotta […]

Számukra a mindennapi munkából kiszakadva a feltöltődést nem pusztán a relaxáció jelenti, szükségük van fizikai aktivitásra is. A hazai szállodák közül a NaturMed Hotel Carbona az elsők között teremtette meg a lehetőséget a vendégei számára, hogy a gyógyulás mellett az egészségük megőrzéséhez is támogatást nyújtson, biztosítva ennek hátterét. Széleskörű wellness szolgáltatásai között a víz nyújtotta lehetőségeken túl is számos sportolási lehetőséget találnak a testmozgás szerelmesei. A júniusban megrendezésre kerülő aktív hétvége programját is ennek tükrében állították össze, a hangsúlyt a manapság egyre divatosabb kerékpározásra helyezve.

Hévíz, a közeli Kis-Balaton, valamint a Balaton is számos látnivalót kínál, és remek lehetőséget biztosít a természet szépségeinek felfedezésére. A NaturMed Hotel Carbonában ezen a júniusi hétvégén mindenki összekötheti a kényeztetés, a testmozgás és az önfeledt szórakozás élményét.

Pénteken a megérkezést követően a vendégek élvezhetik a termálvíz és az élménymedencék világát mielőtt átadnák magukat a büfévacsora által kínált kulináris örömöknek.

Szombaton 11 órakor indul a szálloda által biztosított kerékpárokon a Kis-Balaton túra. A Zalaszabart és Alsópáhokot is érintő 45-50 kilométeres út során lehetőség lesz madárlesre és a Kis-Balaton ház látnivalóinak megtekintésére. Az ebédet a szabari szőlőhegyen fogyaszthatják el a résztvevők élvezve az eléjük táruló páratlan szépségű panorámát.

Aki még több mozgásra vágyik, szombat reggel részt vehet a reggel induló nordic walking programon, de akár zenés vízi tornával is kezdheti a napot. Bárki kipróbálhatja a gerinctréninget és délután az aqua tréning nyújtotta üdítő mozgásélményt. Vasárnap reggel mindenki labdát ragadhat és megtapasztalhatja, milyen sokoldalúan dolgoztatja meg az izmokat a soft-ball tréning. Persze a teljes kikapcsolódáshoz kényeztetés is jár, aki erre a hétvégére érkezik a Carbonába, azt a hotel megajándékozza egy finom aromamasszázzsal is.

Természetes, hogy egyetlen drukker sem szeretne lemaradni a labdarúgó világbajnokságról, és azt is tudjuk, hogy jobb dolog társaságban szurkolni, mind egyedül. A NaturMed Hotel Carbona egyetlen vendége sem marad izgalmak nélkül: a Platán Bárban kedvezményes áron kínált italkülönlegességeket kortyolva nézhetik a VB meccseket! A mérkőzések végeredményére és izgalmas részleteire még fogadásokat is lehet kötni a házi Tipp Mix játékban!

Aktív hétvége csomag tartalma:

×           2 éjszaka szállás félpanziós – büférendszerű – ellátással

×           kerékpártúra a szálloda által biztosított kerékpárral, ebéddel

×           1 aromamasszázs

×           ajándék póló

×           a termálfürdő, a wellness részleg és a szaunapark használata

×           részvételi lehetőség a szálloda valamennyi ingyenes sportprogramján

×           meghosszabbított tartózkodás vasárnap 12 óráig.

 

Időpont: 2010. június 18-20.

Ár: 55 000 Ft/fő


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X