Főoldal > AKTUÁLIS > Így került topformába Gisele Bündchen 3 hónappal a szülés után!

Így került topformába Gisele Bündchen 3 hónappal a szülés után!

0

Írta: and

Gisele Bündchen idomait nők milliói irigylik világszerte, és sokan azt is csodálják, hogyan tudta leadni a terhessége alatt felszedett kilókat már alig 3 hónappal a szülés után. A modell szerint azonban nincs ezen mit csodálkozni, hiszen a terhessége alatt sem hagyta abba a sportot: heti három alkalommal jógázott, és a kung-fu edzéseket is csak a […]

Gisele Bündchen idomait nők milliói irigylik világszerte, és sokan azt is csodálják, hogyan tudta leadni a terhessége alatt felszedett kilókat már alig 3 hónappal a szülés után. A modell szerint azonban nincs ezen mit csodálkozni, hiszen a terhessége alatt sem hagyta abba a sportot: heti három alkalommal jógázott, és a kung-fu edzéseket is csak a nyolcadik hónapban függesztette fel.

A szülés után pedig eszébe sem jutott koplalni vagy valamelyik menő klinikán plasztikai sebészhez fordulni. Ehelyett intenzív táncórákat vett, melyek következtében leolvadt róla az a 13 kilónyi súlyfelesleg, ami kisfia decemberi születése után még problémát jelentett számára.

Gisele egyébként mindig is a sport megszállottja volt: a már említett jóga és kung-fu mellett szívesen kocog, vagy táncol. Emellett az étkezésére is odafigyel, ami szerencsés alkatának köszönhetően nála annyit jelent, hogy bármit ehet, de mértékkel. Továbbá érdekesség, hogy a szupermodell néhány ételt Cayenne-i borssal fűszerez, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X