Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen a modell teste négy gyerek után

Ilyen a modell teste négy gyerek után

0

Írta:

A német szupermodell októberben adott életet negyedik gyermekének, és meglepő módon már 6 héttel a szülés után ismét bombaformában volt. Heidi szerint ebben nincs semmi furcsa, hiszen minden nő elveszíti pluszkilóit a szülés után – nála mindössze gyorsabban ment végbe ez a folyamat. „Ha valaki nem csak ücsörög egész nap, hamar visszanyeri a terhesség előtti […]

A német szupermodell októberben adott életet negyedik gyermekének, és meglepő módon már 6 héttel a szülés után ismét bombaformában volt. Heidi szerint ebben nincs semmi furcsa, hiszen minden nő elveszíti pluszkilóit a szülés után – nála mindössze gyorsabban ment végbe ez a folyamat.

„Ha valaki nem csak ücsörög egész nap, hamar visszanyeri a terhesség előtti alakját – mondta a modell, majd hozzátette – a szoptatás is segíti a súlyveszteséget, de erre soha nem úgy tekintettem, mint egyfajta fogyókúrára. Ugyanis elsősorban nem nekem segít, hanem a gyermekemnek”.

A modell elárulta továbbá, hogy a szülés után két hétig semmit sem csinált, ezután fokozatosan egyre többet sétált kislányával Los Angelesben. Majd felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, aki hetente néhányszor súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztet vele. Heidi viszont nevetve vallotta be, hogy sokkal jobban élvezte a sétákat a kis Louval.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X