Főoldal > AKTUÁLIS > Mivel fogyott le Catherine Zeta-Jones?

Mivel fogyott le Catherine Zeta-Jones?

0

Írta: and

Szinte alig lehet ráismerni Catherine Zeta-Jones-ra: a színésznő arca az utóbbi időben sápadt, beesett, és nem lehet nem észrevenni, hogy rengeteget fogyott. Súlyveszteségét ő maga azoknak a kemény táncpróbáknak tulajdonítja, amiket a Kis éji zene című Broadway musical premierje előtt végigcsinált. Néhányan viszont arról suttognak a színésznő háta mögött, hogy korántsem ez a mozgásforma tehet […]

Szinte alig lehet ráismerni Catherine Zeta-Jones-ra: a színésznő arca az utóbbi időben sápadt, beesett, és nem lehet nem észrevenni, hogy rengeteget fogyott. Súlyveszteségét ő maga azoknak a kemény táncpróbáknak tulajdonítja, amiket a Kis éji zene című Broadway musical premierje előtt végigcsinált.

Néhányan viszont arról suttognak a színésznő háta mögött, hogy korántsem ez a mozgásforma tehet jelentős fogyásáról: a sztár állítólag koplalással és nagyon szigorú diétákkal érte el, hogy mára a szó szoros értelmében csont és bőr lett.

Pedig korábban éppen ő szállt szembe a hollywoodi soványság-mítosszal, és nem volt hajlandó leadni domborulataiból. Ezért imádta és irigyelte őt a világ, és így hódította meg két gyermeke apját, Michael Douglast is.

A színésznő korábban többször hangsúlyozta, hogy akkor eszik, amikor megéhezik, de a napi három főétkezést mindenképpen betartja. Emellett a mozgást sem hanyagolja el: úszik, golfozik, jógázik, valamint a pilates és a tánc nagy rajongója. Ám könnyen lehet, hogy utóbbit túlzásba vitte, miközben a diétázással is átesett a ló túloldalára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X