Főoldal > AKTUÁLIS > Pluszkilók: kikerekedett a színésznő

Pluszkilók: kikerekedett a színésznő

0

Írta: and

Tavaly még sokan túlzott soványsága miatt bírálták Lindsay Lohant, ma azonban inkább azt találgatja a világ, hogyan szedhetett fel jó pár pluszkilót az utóbbi időben. A hírességről köztudott, hogy nem ügyel a helyes étkezésre: gyakran eszik gyorséttermi kosztot, például hamburgert, amit kólával öblít le. Újabban pedig az energiaitalra szokott rá, ami – ha nem a […]

Tavaly még sokan túlzott soványsága miatt bírálták Lindsay Lohant, ma azonban inkább azt találgatja a világ, hogyan szedhetett fel jó pár pluszkilót az utóbbi időben. A hírességről köztudott, hogy nem ügyel a helyes étkezésre: gyakran eszik gyorséttermi kosztot, például hamburgert, amit kólával öblít le.

Újabban pedig az energiaitalra szokott rá, ami – ha nem a cukormentes változatot fogyasztja – hosszú távon szintén súlyproblémákat okozhat: egy dl Red Bullban például 45 kalória van, de ha egy nap ebből négy-öt dobozzal is elfogyaszt, az már nemcsak a szívére, hanem alakjára nézve is kellemetlen mellékhatásokkal jár.

Emellett a fiatal híresség régóta boksszal vezeti le a stresszt, ám valószínűleg ezt a sportot sem űzi rendszeresen. Ehelyett inkább az italos poharak emelgetését választaná, ha lenne ilyen mozgásforma, hiszen a sztár évek óta súlyos alkoholproblémákkal küzd. Igaz, május végén egy Los Angeles-i bíró alkoholfigyelő bokapánt viselésére kötelezte, amitől azt várják el a hozzáértők, hogy távol tartja a bárpulttól a sztárt.

Márpedig az alkohol a karcsú vonalak egyik legnagyobb ellensége: nemcsak rengeteg kalóriát tartalmaz (egy vodkában több mint 220, egy Unicumban pedig 310 kalória van), hanem éhessé is tesz, és a szervezetet is kiszárítja – emiatt pedig többet kívánunk enni, mert folyton éhesnek érezhetjük magunkat, ami egyenes út a súlynövekedéshez.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X