Főoldal > AKTUÁLIS > Pluszkilók, narancsbőr – így néz ki most Mischa Barton!

Pluszkilók, narancsbőr – így néz ki most Mischa Barton!

0

Írta: and

Mischa Bartonra nemcsak a Narancsvidék című sorozatból emlékezhetsz, mivel nemrég még trendi táskáival és szexi külsejével is figyelmet követelt magának. Az Assassination of a High School President című filmben le is vetkőzött, ám szinte biztos, hogy ha ezt a jelenetet a közelmúltban vették volna fel, nem aratna osztatlan sikert. Mischa teste ugyanis sokat változott, sajnos […]

Mischa Bartonra nemcsak a Narancsvidék című sorozatból emlékezhetsz, mivel nemrég még trendi táskáival és szexi külsejével is figyelmet követelt magának. Az Assassination of a High School President című filmben le is vetkőzött, ám szinte biztos, hogy ha ezt a jelenetet a közelmúltban vették volna fel, nem aratna osztatlan sikert.

Mischa teste ugyanis sokat változott, sajnos nem előnyére: a híresség az utóbbi hónapokban jó pár pluszkilót felszedett, combján és fenekén pedig narancsbőr alakult ki. Néhányan úgy vélik, ennek köze lehet ahhoz, hogy egy évvel ezelőtt a színésznő pszichiátriai kezelésre szorult, és a mai napig nem jött teljesen rendbe mentálisan.

A színésznő barátai szerint mindig is elégedetlen volt önmagával, főleg a testével, ezért könnyen elképzelhető, hogy étkezési zavarai vannak. Az azonban biztos, hogy sem a táplálkozásra, sem a megfelelő mozgásra nem ügyel kellőképpen.



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X