Főoldal > AKTUÁLIS > Pocakot eresztett a sármos színész!

Pocakot eresztett a sármos színész!

0

Írta: and

Bizony a sztároknak is meg kell dolgozniuk azért, hogy testük feszes és izmos legyen, ám ha elhanyagolják az edzést, a kínos eredményt máris az egész világ látja. Ez történt Robert Downey Jr.-ral is, aki a közelmúltban pocakot eresztett. Pedig a sármos színész kitartó edzéssel hozta magát formába a Vasember-filmek és a Sherlock Holmes forgatására: utóbbi […]

Bizony a sztároknak is meg kell dolgozniuk azért, hogy testük feszes és izmos legyen, ám ha elhanyagolják az edzést, a kínos eredményt máris az egész világ látja. Ez történt Robert Downey Jr.-ral is, aki a közelmúltban pocakot eresztett.

Pedig a sármos színész kitartó edzéssel hozta magát formába a Vasember-filmek és a Sherlock Holmes forgatására: utóbbi előtt szinte csak zöldségeket evett, és egy Vortex Perfect Storm nevű kondigépen edzett, ami minden izomcsoportot többféle szögből is megmozgat.

A Vasember 2 forgatására mindössze 6 hét alatt készült fel – külföldi források szerint elsősorban proteint fogyasztott, jógázott, Kung-Fu edzésekre járt, és napi 90 percet edzett Brad Bose-zal, aki mind a Vasember-mozik, mind a Sherlock Holmes előtt segítette őt a megfelelő edzettség és külső elérésében.
 
Bose változatos módszereket alkalmazott, hogy élvezetes és hatékony edzéseken dolgoztassa meg a színész izomzatát. Beszerzett például néhány kamionkereket, amiket Robertnek kőtörő kalapáccsal kellett ütnie, valamint egy bambuszrúd két végére rugóval kettle bell golyókat erősített, amivel a színész egyensúlyozott. Ezek a gyakorlatok nemcsak a hasizmokat formálják hatékonyan, hanem az egész felsőtestet is erősítik.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X