Főoldal > AKTUÁLIS > Tánccal fogyott le Kelly Osbourne!

Tánccal fogyott le Kelly Osbourne!

0

Írta: and

Kelly Osbourne ma már csak nevet azon, hány sikertelen diétát kipróbált, hogy leadja folyton visszatérő pluszkilóit. Hiszen ahogy a híresség maga is mondta, semmi mást nem kellett volna tennie, mint táncra perdülni! Kelly-ről tavaly szeptemberben írták meg először külföldi lapok, hogy három hét alatt két számmal csökkent a ruhamérete, amit a Dancing With The Stars […]

Kelly Osbourne ma már csak nevet azon, hány sikertelen diétát kipróbált, hogy leadja folyton visszatérő pluszkilóit. Hiszen ahogy a híresség maga is mondta, semmi mást nem kellett volna tennie, mint táncra perdülni!

Kelly-ről tavaly szeptemberben írták meg először külföldi lapok, hogy három hét alatt két számmal csökkent a ruhamérete, amit a Dancing With The Stars című műsornak köszönhet: a Szombat esti láz amerikai megfelelője miatt napi öt órát gyakorolt, így a kilók látszólag észrevétlenül olvadtak le róla.

A 24 éves sztár ma már a tánc nagy rajongója, és a pilatest is megszerette: utóbbit hetente kétszer egy órán át gyakorolja. A rendszeres mozgásnak köszönhetően pedig ma már semmit sem kell megvonnia magától: bármit ehet, amit megkíván, persze csak mértékkel. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X