Főoldal > AKTUÁLIS > 6 hét alatt 15 kilót fogyott Kirstie Alley!

6 hét alatt 15 kilót fogyott Kirstie Alley!

0

Írta: and

Kirstie Alley-ről jó ideje elsősorban azért írnak a lapok, hogy leadta, vagy épp visszaszedte pluszkilóit. Az ismert színésznőt néhány éve a tengerentúlon jól ismert Jenny Craig fogyasztócége hozta formába: Kirstie akkor hosszú ideig tartotta 65 kilós súlyát. Ám 2007-ben lejárt szerződése a vállalattal, és lassan visszahízta a kínkeservesen leadott 34 kilót. Sőt, még többet is: […]

Kirstie Alley-ről jó ideje elsősorban azért írnak a lapok, hogy leadta, vagy épp visszaszedte pluszkilóit. Az ismert színésznőt néhány éve a tengerentúlon jól ismert Jenny Craig fogyasztócége hozta formába: Kirstie akkor hosszú ideig tartotta 65 kilós súlyát.

Ám 2007-ben lejárt szerződése a vállalattal, és lassan visszahízta a kínkeservesen leadott 34 kilót. Sőt, még többet is: amikor 15 hónap elteltével újra a mérlegre állt, az 103 kilót mutatott alatta!

A színésznő saját bevallása szerint nagyon elhagyta magát – nem mozgott és szinte csak szénhidrátot evett. A száz kilós határ átlépése viszont kijózanította, és belátta, hogy ez így nem mehet tovább: kínai ételek, tészták és kenyér helyett zöldségekre váltott, személyi edzőt fogadott, emellett pedig saját fogyasztó elixírjére, a Rescue Me-re esküszik.

Ez utóbbi a színésznő szerint csökkenti az éhségérzetet, és látványos fogyást garantál. Így mindössze 6 hét alatt 15 kilót fogyott, aminek megtartásáért talán minden eddiginél kitartóbban küzd majd.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X