Főoldal > AKTUÁLIS > Anorexiás? Íme, Keira Knightley soványságának valódi oka!

Anorexiás? Íme, Keira Knightley soványságának valódi oka!

0

Írta: and

Keira Knightley interjúi során nem győz szabadkozni vékonysága miatt: a 25 éves színésznőről ugyanis szinte már minden bulvárlap megírta, hogy anorexiás. A sztár szerint viszont csupán génjei tehetnek arról, hogy ennyire sovány. Keira többször hangsúlyozta már, hogy rendesen eszik: kiegyensúlyozott diétán él, és mindig is sok zöldséget, gyümölcsöt szedett a tányérjára. Az egészséges táplálkozásnak azonban […]

profimedia-0054738018.jpg ()Keira Knightley interjúi során nem győz szabadkozni vékonysága miatt: a 25 éves színésznőről ugyanis szinte már minden bulvárlap megírta, hogy anorexiás. A sztár szerint viszont csupán génjei tehetnek arról, hogy ennyire sovány.

Keira többször hangsúlyozta már, hogy rendesen eszik: kiegyensúlyozott diétán él, és mindig is sok zöldséget, gyümölcsöt szedett a tányérjára. Az egészséges táplálkozásnak azonban ellentmond, hogy a színésznő dohányzik – a cigaretta mérsékelheti az étvágyat, és testsúlycsökkenést idézhet elő.

A színésznő igyekszik a mozgást is a mindennapja részévé tenni: az egyik külföldi internetes oldal információi szerint manapság leginkább erősít és a pilates nagy rajongója, de kipróbálta már többek közt a súlyemelést vagy a bokszot is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X