Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsovány lett Angelina!

Csontsovány lett Angelina!

0

Írta:

Angelina Jolie alakját sokan irigyelték, egészen a közelmúltig, a színésznő ugyanis csontsoványra fogyott. Ennek egyesek szerint az az oka, hogy párjával, Brad Pittel továbbra sem tudják megoldani a problémáikat, mások viszont úgy tudják, a színésznő koplalással éri el ezt a soványságot. Angelinával korábban is előfordult, hogy elutasította az ételt: 2007-ben például kipróbálta a sztárok körében […]

profimedia-0077298476.jpg ()Angelina Jolie alakját sokan irigyelték, egészen a közelmúltig, a színésznő ugyanis csontsoványra fogyott. Ennek egyesek szerint az az oka, hogy párjával, Brad Pittel továbbra sem tudják megoldani a problémáikat, mások viszont úgy tudják, a színésznő koplalással éri el ezt a soványságot.

Angelinával korábban is előfordult, hogy elutasította az ételt: 2007-ben például kipróbálta a sztárok körében népszerű juharszirup-diétát. Ennek előnye, hogy gyors fogyást biztosít, és méregteleníti a szervezetet, hátránya viszont, hogy nagyon veszélyes. A juharszirup, víz, citromlé és cayenne-i bors elegyével ugyanis egy nap csak 600 kalóriát vihet be a szervezetébe a diétázó. 

A színésznő külföldi források szerint minden filmjére speciális diéta- és edzéstervvel készül. Legújabb mozija, a Salt kedvéért például átszokott a napi ötszöri étkezésre, tányérjára pedig 70 százalékban szénhidrát, 30 százalékban pedig protein került. 

Angelina emellett kerülte a gyorséttermi kosztot, alkoholt csak a hétvégéken ivott. Továbbá az edzőteremben nem végzett kardio-gyakorlatokat, mert azok nem a fogyást segítették volna elő, hanem azt, hogy a rajta lévő felesleg izommá alakuljon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X