Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsoványra fogyott a színésznő!

Csontsoványra fogyott a színésznő!

0

Írta: and

Ha Tori Spelling legújabb fotóira pillantunk, talán az „ijesztő” jelző jut róluk eszünkbe. A színésznő ugyanis második gyermeke, Stella születése után gyorsan és látványosan fogyni kezdett, mára pedig már csont és bőr. Az ő esetében azonban nem a kiadós mozgás vagy az egészséges életmód helytelen értelmezése vezettek a csontváz külsőhöz, hanem az, hogy a színésznő […]

profimedia-0076730972.jpg ()Ha Tori Spelling legújabb fotóira pillantunk, talán az „ijesztő” jelző jut róluk eszünkbe. A színésznő ugyanis második gyermeke, Stella születése után gyorsan és látványosan fogyni kezdett, mára pedig már csont és bőr.

Az ő esetében azonban nem a kiadós mozgás vagy az egészséges életmód helytelen értelmezése vezettek a csontváz külsőhöz, hanem az, hogy a színésznő két kisgyermeke miatt szinte soha nem pihen: a 3 éves Liam és a 2 éves Stella állandó odafigyelést és rengeteg energiát igényel.

Ezen kívül ismerősei arról számoltak be a lapoknak, hogy a sztár házassága megromlott férjével, Dean McDermottal, és már csak a gyerekek miatt vannak együtt. Tori ráadásul a barátok szerint folyton retteg, hogy párja megcsalja, ezért – mintegy szándékos önsanyargatásként – utasítja el az ételt.

Tori saját bevallása szerint nem anorexiás, de nemrég egy interjúban beismerte, hogy nem eszik rendesen: sokszor csak azt falja be, amit a gyerekei a tányérjukon hagynak, majd rohan is tovább. Ez pedig, valljuk be, nem a legegészségesebb szokás!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X