Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsoványra fogyott Sarah Jessica Parker!

Csontsoványra fogyott Sarah Jessica Parker!

Csontsoványra fogyott Sarah Jessica
0

Írta: and

Sarah Jessica Parker ma már korántsem minden tekintetben nevezhető példaképnek, mivel az utóbbi időben túlságosan is lefogyott. Brit lapok szerint két ruhamérettel hord most kisebbet, miközben karjait olyan izmosra gyúrta, mint korábban egy másik szupersztár, Madonna. Nem véletlenül nevezik a színésznőt barátai az edzés és a diéta megszállottjának: Sarah Jessica állítólag soha nem elégedett önmagával, […]

Sarah Jessica Parker ma már korántsem minden tekintetben nevezhető példaképnek, mivel az utóbbi időben túlságosan is lefogyott. Brit lapok szerint két ruhamérettel hord most kisebbet, miközben karjait olyan izmosra gyúrta, mint korábban egy másik szupersztár, Madonna.

Nem véletlenül nevezik a színésznőt barátai az edzés és a diéta megszállottjának: Sarah Jessica állítólag soha nem elégedett önmagával, a végkimerülésig dolgoztatja magát az edzőteremben, és az étkezésére is szinte betegesen figyel.   

Ám a fogyásnak lelki okai is lehetnek: a sztár rendkívül elfoglalt volt az utóbbi időben a Szex és New York 2. forgatása, majd promóciója miatt, és családi élete sem épp nyugodt: ikrei egy évesek, férjével, Matthew Broderickkel pedig továbbra sem felhőtlen a házassága.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X