Főoldal > AKTUÁLIS > Eláruljuk Charlize Theron bombaformájának titkát!

Eláruljuk Charlize Theron bombaformájának titkát!

0

Írta: and

A hollywoodi sztárok gyakran a legelképesztőbb fogyókúráktól vagy plasztikai beavatkozásoktól sem rettennek vissza, hogy csinosnak tűnjenek a kamerák előtt. Ezeket a módszereket azonban nem Charlize Theronnak találták ki. A gyönyörű színésznő ragaszkodik a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz: reggelire rendszerint steaket és tojást eszik, majd a nap folyamán alacsonyabb szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt – sokszor keveset. Ami a mozgást […]

profimedia-0070983867.jpg ()A hollywoodi sztárok gyakran a legelképesztőbb fogyókúráktól vagy plasztikai beavatkozásoktól sem rettennek vissza, hogy csinosnak tűnjenek a kamerák előtt. Ezeket a módszereket azonban nem Charlize Theronnak találták ki.

A gyönyörű színésznő ragaszkodik a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz: reggelire rendszerint steaket és tojást eszik, majd a nap folyamán alacsonyabb szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt – sokszor keveset.

Ami a mozgást illeti, Charlize sokáig balettozott, és a tánc ma is az élete része: számos táncstílust kipróbált már. Emellett szívesen jógázik, fut vagy jégkorcsolyázik, és egy ideig squash-olt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X