Főoldal > AKTUÁLIS > Eláruljuk Nicole Scherzinger diéta- és fitnesztitkait!

Eláruljuk Nicole Scherzinger diéta- és fitnesztitkait!

0

Írta: and

Nicole Scherzingert a legtöbb lány nemcsak fényes karrierje és ismert barátja, a Forma-1-es bajnok Lewis Hamilton miatt irigyli, hanem azért is, mert az énekesnő alakja egyszerűen fantasztikus. Ezért Nicole tényleg mindent meg is tesz, hiszen nagyon odafigyel a rendszeres mozgásra és a táplálkozásra is. A híresség a napi három főétkezés híve, ám ha sok a […]

profimedia-0076157060.jpg ()Nicole Scherzingert a legtöbb lány nemcsak fényes karrierje és ismert barátja, a Forma-1-es bajnok Lewis Hamilton miatt irigyli, hanem azért is, mert az énekesnő alakja egyszerűen fantasztikus.

Ezért Nicole tényleg mindent meg is tesz, hiszen nagyon odafigyel a rendszeres mozgásra és a táplálkozásra is. A híresség a napi három főétkezés híve, ám ha sok a dolga, több kisebb adag ételt eszik egy nap, akár hat alkalommal is. Reggelire többnyire tojást, paradicsomot és pirítóst fogyaszt, a nap folyamán pedig szívesen eszik például füstölt lazacot.

Az énekesnő nem híve a túlzott soványságnak, sem a gyorsdiétáknak: a sztárok körében kedvelt juharszirup-diétát például mindössze két napig bírta. Nicole szerint muszáj rendesen táplálkoznia ahhoz, hogy végig bírja csinálni egy-egy embert próbáló napját, így semmit sem von meg magától.

Inkább tovább izzad az edzőteremben, tovább táncol – a színpadon egyébként is rengeteget mozog –, vagy többet kocog. Nicole egyébként is a kardio gyakorlatok híve, amit személyi edzője is javasol számára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X