Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztő változás: 7 kilót fogyott Scarlett Johansson!

Elképesztő változás: 7 kilót fogyott Scarlett Johansson!

0

Írta:

Scarlett Johansson nemrég még azt nyilatkozta, hogy soha nem fogyókúrázott, és edzőteremben sem járt. Ám úgy tűnik, kolléganője, Gwyneth Paltrow meggyőzte ezek fontosságáról, ugyanis a két színésznő együtt kezdett sportolni tavaly közös filmjük, a Vasember második részének forgatása előtt. A makrobiotikus diéta nagy rajongójaként is ismert Gwyneth és személyi edzője, Tracy Anderson szinte minden nap, […]

profimedia-0071932169.jpg ()Scarlett Johansson nemrég még azt nyilatkozta, hogy soha nem fogyókúrázott, és edzőteremben sem járt. Ám úgy tűnik, kolléganője, Gwyneth Paltrow meggyőzte ezek fontosságáról, ugyanis a két színésznő együtt kezdett sportolni tavaly közös filmjük, a Vasember második részének forgatása előtt.

A makrobiotikus diéta nagy rajongójaként is ismert Gwyneth és személyi edzője, Tracy Anderson szinte minden nap, órákon át izzasztották Scarlettet a konditeremben, aki ennek eredményeképpen hét kilót adott le.

És bár a gyönyörű színésznő azt nyilatkozta, hogy az edzéseknek köszönhetően remekül érzi magát a bőrében, egy éven belül mégis visszaszedte a leadott kilók egy részét – talán mert így van leginkább harmóniában önmagával.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X