Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől olyan csinos 37 évesen is Cameron Diaz!

Ettől olyan csinos 37 évesen is Cameron Diaz!

0

Írta: and

Cameron Diazt a legtöbben nemcsak filmes sikerei, hanem alakja miatt is irigylik: nem sok olyan nő lehet a világon, aki ne bújna szívesen a csinos színésznő bőrébe. Ám mivel ez – a tudomány mai állása mellett – nem igazán kivitelezhető ötlet, be kell érnünk a sztár diéta- és fitnesztippjeivel, amelyek segítségével bárki jobb formába lendülhet. […]

shutterstock_51503638.jpg ()Cameron Diazt a legtöbben nemcsak filmes sikerei, hanem alakja miatt is irigylik: nem sok olyan nő lehet a világon, aki ne bújna szívesen a csinos színésznő bőrébe. Ám mivel ez – a tudomány mai állása mellett – nem igazán kivitelezhető ötlet, be kell érnünk a sztár diéta- és fitnesztippjeivel, amelyek segítségével bárki jobb formába lendülhet.

Cameron rendszeresen látogatja az edzőtermeket, de szívesen edz a szabadban is, egyik kedvenc mozgásformája például a szörfözés. Ám azt is bevallotta, hogy a sok nevetésnek és a rendszeres szerelmi együttléteknek is fontos szerepe van fittsége megőrzésében: „mindenkinek szüksége van a szexre, mert egészséges és természetes dolog” – nyilatkozta a színésznő nemrég egy interjúban.

A mozgás mellett táplálkozására is odafigyel, ám több kolléganőjével ellentétben nagyon is szereti a húst. Szívesen kezdi például fokhagymás csirkehússal a napot, mert így elegendő energiához jut, ami igencsak fontos, ha az ember lánya a munkája mellett a sport megszállottja is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X