Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől olyan szexi Jennifer Lopez!

Ettől olyan szexi Jennifer Lopez!

0

Írta: and

Jennifer Lopezt nemcsak karrierje és családanyaként betöltött szerepe miatt ismerheted, hanem azért is, mert ikerterhessége után is csodálatosan néz ki. Sőt, „millió dolláros” vonalai talán még csinosabbak és irigylésre méltóbbak, mint valaha. J-Lo szerint elsősorban az a titok, hogy a táplálkozásban egyensúlyra törekszik: semmit sem von meg magától, amit megkíván, viszont nagyon ügyel a mennyiségekre. […]

profimedia-0071958900.jpg ()Jennifer Lopezt nemcsak karrierje és családanyaként betöltött szerepe miatt ismerheted, hanem azért is, mert ikerterhessége után is csodálatosan néz ki. Sőt, „millió dolláros” vonalai talán még csinosabbak és irigylésre méltóbbak, mint valaha.

J-Lo szerint elsősorban az a titok, hogy a táplálkozásban egyensúlyra törekszik: semmit sem von meg magától, amit megkíván, viszont nagyon ügyel a mennyiségekre. Ezen kívül tartózkodik az önsanyargató diétáktól, hiszen jól tudja, hogy ezek hosszabb távon többet ártanak a testének, mint használnak.

A rendszeres mozgás is nagyon fontos az életében: időbeosztásától függően heti 2-6 alkalommal 60-90 percet sportol. J-Lo rendszeresen fut, jógázik, táncol, a fitnesztermi gyakorlatokat pedig úgy teszi változatossá, hogy öt percenként váltogatja a futópadot, az ellipszis trénert, a súlyzózást, vagy amihez épp kedve van. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X