Főoldal > AKTUÁLIS > Ez Jennifer Aniston bombaformájának titka!

Ez Jennifer Aniston bombaformájának titka!

0

Írta: and

Jennifer Aniston 41 évesen is az egyik legcsinosabb hollywoodi színésznő, akinek mindannyian szeretnénk ellesni diéta- és fitnesztitkait. Jen elsődleges jelszava alighanem a tudatosság, mivel nagyon odafigyel mind az étkezésére, mind a rendszeres mozgásra. A sztár csak kiváló alapanyagokból készült ételeket fogyaszt, és bennfentesek szerint ha diétázik, akkor is rendszeresen étkezik: 14 kis adag bébiételt eszik […]

Jennifer Aniston 41 évesen is az egyik legcsinosabb hollywoodi színésznő, akinek mindannyian szeretnénk ellesni diéta- és fitnesztitkait. Jen elsődleges jelszava alighanem a tudatosság, mivel nagyon odafigyel mind az étkezésére, mind a rendszeres mozgásra.

A sztár csak kiváló alapanyagokból készült ételeket fogyaszt, és bennfentesek szerint ha diétázik, akkor is rendszeresen étkezik: 14 kis adag bébiételt eszik naponta, ám arra is ügyel, hogy minden este bőségesen megvacsorázzon. Ezzel a módszerrel szilárd ételt is fogyaszt, nem von el lényeges tápanyagokat önmagától, és esténként élvezheti az evés örömét.

A diéta nem tartható sokáig, ám már rövid idő alatt látványos eredmény érhető el vele: Jen egy brit lap információi szerint egy hét alatt 3 kilótól szabadult meg. A színésznő a mozgást is fontosnak tartja, különösen a jógát. Ő Mandy Ingber jógalozófia nevű módszerének leglelkesebb követője. Hat és fél éve, minden héten legalább hat alkalommal részt vesz az oktató privát óráin, ennek köszönheti irigylésre méltó alakját és pozitív életszemléletét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X