Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le Lady Gaga!

Így fogyott le Lady Gaga!

0

Írta: and

Lady Gagáról a közelmúltban nemcsak extrém ruhakölteményei és teltházas fellépései miatt cikkezett a külföldi sajtó, hanem egészen más okból is: az énekesnő az utóbbi hónapokban ijesztően lefogyott! A világsztár állítólag koplalással és népszerű turnéja, a Monster Ball intenzív táncpróbáival érte el, hogy leolvadjanak róla a kilók. Ez a már-már életveszélyes fogyókúra viszont nem maradt következmények […]

Lady Gagáról a közelmúltban nemcsak extrém ruhakölteményei és teltházas fellépései miatt cikkezett a külföldi sajtó, hanem egészen más okból is: az énekesnő az utóbbi hónapokban ijesztően lefogyott!

A világsztár állítólag koplalással és népszerű turnéja, a Monster Ball intenzív táncpróbáival érte el, hogy leolvadjanak róla a kilók. Ez a már-már életveszélyes fogyókúra viszont nem maradt következmények nélkül!

Az énekesnőnek decemberben, egy kanadai koncertje során már jártányi ereje sem maradt: megbotlott és a földön találta magát. Januárban pedig színpadra sem tudott lépni az amerikai West Lafayette-ben, így az ottani koncertjét elhalasztották.

Rajongói nagyon aggódnak a hírességért, hiszen aki tartós koplalással sanyargatja a testét, hosszabb távon súlyos következményekkel számolhat: az éhezés többek közt vese- és májelégtelenséghez, vagy akár halálhoz is vezethet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X