Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját két gyerek után is Jennifer Garner!

Így őrzi alakját két gyerek után is Jennifer Garner!

0

Írta: and

Jennifer Garner két gyermek után is Hollywood egyik legcsinosabb színésznője, amit nemcsak alkatának és két örökmozgó kislányának köszönhet. A híresség életének ugyanis fontos eleme a rendszeres sport, emellett odafigyel arra is, mit és mikor eszik. Jennifer a táplálkozásban is a rendszeresség híve: napi 5-6 étkezést iktat be, és körülbelül 1600 kalóriát fogyaszt. Reggelire szívesen eszik […]

profimedia-0052891153.jpg ()Jennifer Garner két gyermek után is Hollywood egyik legcsinosabb színésznője, amit nemcsak alkatának és két örökmozgó kislányának köszönhet. A híresség életének ugyanis fontos eleme a rendszeres sport, emellett odafigyel arra is, mit és mikor eszik.

Jennifer a táplálkozásban is a rendszeresség híve: napi 5-6 étkezést iktat be, és körülbelül 1600 kalóriát fogyaszt. Reggelire szívesen eszik tojást és gyümölcsöt, tízóraira és uzsonnára pedig almaszeleteket vagy sajtot.

A színésznő gyakran ebédel csirkét párolt zöldséggel és zöld salátával, vacsorára pedig szívesen fogyaszt füstölt lazacot citromos-gyömbéres szószban, spárgával és salátával. A folyadékbevitelre is ügyelnie kell: sok vizet iszik, de alkalmanként egy-egy pohár bornak vagy sörnek sem áll ellen.

Ami az edzést illeti, Mrs. Affleck szívesen fut – akár a szabadban, akár futópadon. Emellett többek közt cardio- és nyújtógyakorlatokat végez az edzőteremben, ahol heti 5 alkalommal 50 percet tölt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X