Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja magát topformában Halle Berry!

Így tartja magát topformában Halle Berry!

0

Írta: and

Úgy tűnik, Halle Berry-nek sikerült felvennie a versenyt az idő múlásával: bár 43 éves, és van egy 2 éves kislánya, Nahla, ő még mindig Hollywood legdögösebb színésznőinek táborába tartozik. Ez részben annak köszönhető, hogy tudatosan táplálkozik: a sztár egyrészt cukorbetegsége, másrészt az egészséges életmód miatt kihagyja étrendjéből a cukrokat, valamint nem fogyaszt zsíros ételeket, például […]

profimedia-0069768794.jpg ()Úgy tűnik, Halle Berry-nek sikerült felvennie a versenyt az idő múlásával: bár 43 éves, és van egy 2 éves kislánya, Nahla, ő még mindig Hollywood legdögösebb színésznőinek táborába tartozik.

Ez részben annak köszönhető, hogy tudatosan táplálkozik: a sztár egyrészt cukorbetegsége, másrészt az egészséges életmód miatt kihagyja étrendjéből a cukrokat, valamint nem fogyaszt zsíros ételeket, például gyorséttermi kosztot.

A mozgást pedig várandóssága alatt sem hagyta abba: hét és fél hónapos terhesen még jógázott és tornázott, a szülés után pedig – személyre szabott edzésprogramja szerint – heti ötször harminc percet edzett, majd tíz percen át további gyakorlatokat végzett, például taposott és guggolt. Így három és fél hónap alatt visszanyerte szinte tökéletes vonalait.

Halle manapság a rendszeres futás mellett az edzőteremben izzad: lépcsőzőgépezik, majd ellipszisgépre vagy futógépre pattan, így tudja megőrizni irigylésre méltó alakját – 43 évesen is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X