Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, a legcsinosabb Született feleség karcsúságának titka!

Íme, a legcsinosabb Született feleség karcsúságának titka!

0

Írta: and

Eva Longoria fantasztikus alakjának titkait részben a múltban kell keresnünk. A gyönyörű híresség ugyanis aerobic-edzőként dolgozott, mielőtt színésznőként a hollywoodi sztárok közé emelkedett volna. Így Eva életében mindig is fontos szerepet kapott a mozgás: szeret táncolni, tornázni, de rajong a kick-boxért és a jógáért is. A 34 éves híresség hetente háromszor egy órán át izzad […]

eva_bikini_pic.png ()Eva Longoria fantasztikus alakjának titkait részben a múltban kell keresnünk. A gyönyörű híresség ugyanis aerobic-edzőként dolgozott, mielőtt színésznőként a hollywoodi sztárok közé emelkedett volna.

Így Eva életében mindig is fontos szerepet kapott a mozgás: szeret táncolni, tornázni, de rajong a kick-boxért és a jógáért is. A 34 éves híresség hetente háromszor egy órán át izzad az edzőteremben személyi edzője, Patrick Murphy társaságában, akivel többnyire erősítő-, súlyemelő- és kardio-gyakorlatokat végeznek.

A színésznő a táplálkozásra is nagyon odafigyel, és mivel a St. Tropez diéta híve, leginkább mediterrán típusú fogások kerülnek a tányérjára: sok halat és zöldséget fogyaszt. Az édességeket kerüli, de ha olykor megkívánja a csokis kekszet, nem tud ellenállni néhány falatnyi kényeztetésnek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X