Főoldal > AKTUÁLIS > Íme a titok: ettől olyan csinos Marion Cotillard!

Íme a titok: ettől olyan csinos Marion Cotillard!

0

Írta: and

Marion Cotillard nevét biztosan te is megjegyezted, miután a La Vie En Rose című filmben Edith Piaf megformálásáért Oscar-díjat kapott, mivel a díjátadó gálán és utána több fotósorozaton is megmutatta tökéletes alakját. A színésznő nem sűrűn nyilatkozik diétás titkairól, ám külföldi források szerint a makrobiotikus táplálkozás híve: száműzte az étrendjéből többek közt a húst, a […]

profimedia-0071068843.jpg ()Marion Cotillard nevét biztosan te is megjegyezted, miután a La Vie En Rose című filmben Edith Piaf megformálásáért Oscar-díjat kapott, mivel a díjátadó gálán és utána több fotósorozaton is megmutatta tökéletes alakját.

A színésznő nem sűrűn nyilatkozik diétás titkairól, ám külföldi források szerint a makrobiotikus táplálkozás híve: száműzte az étrendjéből többek közt a húst, a tejtermékeket és a tojást, és arra figyel, hogy csak természetes alapanyagokból készült, extra friss ételeket fogyasszon.

Marion emellett lelkes környezetvédő, így nem eszik olyan termékeket, melyek a világ túloldaláról érkeztek. Hiszen a színésznő attól tart, hogy a szállítás során rengeteg káros anyag kerül a levegőbe, így mindig igyekszik helyi zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X