Főoldal > AKTUÁLIS > Íme Eva Mendes fantasztikus alakjának titka!

Íme Eva Mendes fantasztikus alakjának titka!

0

Írta: and

Ha egy világhírű színésznő bőrébe bújhatnál, a lehetőségek közt biztosan felmerülne Eva Mendes neve is, mivel 37 évesen is ő Hollywood egyik legvonzóbb és legjobb testű színésznője. Eva egyrészt az 5 faktoros diétának köszönheti csodás vonalait, melynek lényege, hogy be kell tartani a napi ötszöri étkezést, és azokat az egészséges ételeket kell fogyasztania, melyeket személyi […]

profimedia-0075902551.jpg ()Ha egy világhírű színésznő bőrébe bújhatnál, a lehetőségek közt biztosan felmerülne Eva Mendes neve is, mivel 37 évesen is ő Hollywood egyik legvonzóbb és legjobb testű színésznője.

Eva egyrészt az 5 faktoros diétának köszönheti csodás vonalait, melynek lényege, hogy be kell tartani a napi ötszöri étkezést, és azokat az egészséges ételeket kell fogyasztania, melyeket személyi edzője határoz meg számára.

Másrészt viszont a színésznő nem tud lemondani a szénhidrátról: imádja a tésztát és a kávé utáni csokis kekszet, a kalóriákat pedig rendszeres sporttal igyekszik ledolgozni. Minden héten 4-6 alkalommal izzad az edzőteremben, ahol leginkább a fenekét, csípőjét és a combjait formálja, illetve erősíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X